Home
U bent op de pagina:: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:40 Uhr
Osse kermis kan best tegen een drupje, bezoekers niet van suiker

OSS - Het regent komende kermisdagen in Oss niet alleen prijzen. Hoe blijven bezoekers droog? Wat verwachten exploitanten? En gooit de regen olie op het vuur van de oudste discussie rond de kermis in Oss

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:38 Uhr
Reddingsactie voor kermis Siebengewald:We moeten het proberen, anders bloedt het hier dood

Een groep ondernemers gaat proberen in Siebengewald het kermisfeest van weleer terug te krijgen.

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:37 Uhr
Kermis in Schagerbrug

SCHAGERBURG Het tweede weekend van september barst de kermis in Schagerbrug weer los. Ook dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld, voor jong en oud.

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 18:45 Uhr
Wervershoof maakt zich op voor kermis: dit jaar negen kermisevents

Wervershoof maakt zich op voor de kermis in het dorp. Zaterdag begint het evenement waar jaarlijks duizenden mensen uit de hele regio op af komen

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 18:44 Uhr
Geen harde muziek op terrassen bij Osse kermis

OSS - Drie cafés op de Heuvel mogen tijdens de Osse kermis wel een extra bar op hun terras zetten maar geen extra luidsprekers. Dit heeft het gemeentebestuur dinsdag besloten.

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 08:40 Uhr
Geen Hoornse kermis zonder poffertjes voor de senioren

Ben Tap kent zijn klassieken. Als een volleerd kelner wandelde hij maandagmiddag met een dienblad tussen de tafeltjes van de Poffertjessalon van Martinus Beekvelt aan het Dal. Tientallen porties deelde de wethouder uit aan de Hoornse senioren tijdens de Ouderenmiddag, een van de vele tradities tijdens de kermis.

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 08:39 Uhr
Voortaan altijd buitenbars bij Oosterhoutse kermis, vuurwerkshow nog niet zeker

OOSTERHOUT - Nee niet alle wensen zijn vervuld, maar de manier waarop de Oosterhoutse kermis dit jaar is samengesteld, is vergeleken met de tegenvallende kermis in 2017 een flinke stap vooruit. Dat vinden de meeste betrokkenen.

Sonntag, 11. Augustus 2019 - 15:45 Uhr
Vuurwerkshow Hoornse kermis bekijken vanaf het water

HOORN Wie de spectaculaire vuurwerkshow van de Hoornse kermis vanaf het water wil aanschouwen, kan inschepen op de speciale vuurwerk-cruiseboot van Rederij het IJ. Vaar vrijdag 16 augustus mee en bekijk het eens vanaf een andere kant

Sonntag, 11. Augustus 2019 - 15:43 Uhr
Kermis in Castricum komt traag op gang na stormachtige opening

CASTRICUM Het was letterlijk een stormachtige opening van de kermis, zaterdag op De Brink. Clown Alfredo wist er ondanks de bedenkelijke weersomstandigheden toch een geweldig feest van te maken voor de aanwezigen.

Sonntag, 11. Augustus 2019 - 15:42 Uhr
Rustige kermis Heeze had uitbreiding niet nodig

HEEZE â De kermis in Heeze kent dit jaar voor het tweede jaar op rij vijf openingsdagen. De festiviteiten startten dit jaar niet op de traditionele zaterdag, maar op de vrijdagavond. Niet per se nodig, als je het ten minste aan één van de uitbaters in de gemeentehuistuin vraagt

Sonntag, 11. Augustus 2019 - 15:41 Uhr
Nieuw jasje voor kermis in Son

SON EN BREUGEL - De kermis in Son wordt volgend jaar één groot feest. Attracties krijgen een andere plek, en een feesttent en een zeepkistenrace moet het publiek, vooral de jeugd, weer massaal op de been brengen.

Freitag, 9. Augustus 2019 - 07:46 Uhr
Weg met de stinkende dieselaggregaten: Zwolse kermis draait op duurzame stroom

Lampjes, attracties, kramen en muziek een kermis is een energieslurpend evenement. Vaak wordt de stroom opgewekt met ronkende en stinkende dieselaggregaten. Maar die zijn slecht voor het milieu, dus wil de gemeente Zwolle daar vanaf.

Freitag, 9. Augustus 2019 - 07:45 Uhr
Kermis in Hoorn is al groen

HOORN Gemeente Hoorn hoeft niet meer op zoek naar manieren om de Hoornse kermis van 'groene stroom' te voorzien. Dat schrijft het Hoornse college van B&W in antwoord op vragen van de GroenLinks fractie om groene energie voor de energie slurpende kermis. Hoorn betrekt alle elektra van en door de huisvuilcentrale HVC en dat us 100% groene stroom. Dus ook de kermis draait op groene stroom.

Freitag, 9. Augustus 2019 - 07:42 Uhr
Churroskraam wil toch op Oude Markt tijdens kermis in Venlo:nieuwe regel is belachelijk

Ondernemer Hans Visker vindt het belachelijk dat zijn churroskraam tijdens de kermis in Venlo niet meer op de Oude Markt mag staan. Hij wil dat dit alsnog mogelijk wordt.

Dinsdag, 6. Augustus 2019 - 13:54 Uhr
Hoorn maakt zich op voor de kermis

HOORN De binnenstad van Hoorn wordt van zaterdag 10 augustus tot en met maandag 19 augustus weer gesierd door de welbekende kermis. Het evenement beleeft dit jaar de 573e editie. in de binnenstad

Dinsdag, 6. Augustus 2019 - 13:53 Uhr
Reactor is nieuw op de kermis en meteen het populairst

Voor het eerst staat de Reactor op de kermis in Middelburg en deze attractie is ook meteen de publiekstrekker van het jaar. Op een draaiend plateau is plaats voor vierentwintig bezoekers die op twintig meter hoogte in het rond worden gezwiept. Eigenaar Niek Moonen is blij met de publieksprijs die als trofee bij hem in het kassahokje staat

Dinsdag, 6. Augustus 2019 - 13:51 Uhr
Zwieren op de kermis in Liempde

LIEMPDE - Het is gezellig druk in en om het Liempdse Concordiapark op maandagavond. Er staat een echte dorpskermis met niet al te spectaculaire attracties. Meest in het oog springend zijn natuurlijk de houten schommels, die de kermisidentiteit van Liempde al vele jaren bepalen.

Donderdag, 1. Augustus 2019 - 21:18 Uhr
Zaterdag gaat kermis in Rosmalen van start

Van zaterdag 3 tot en met woensdag 7 augustus is het weer kermis op het Gildeplein in Rosmalen. Met grote attracties als de Turbo Polyp en de Ultimate en klassiekers als de fotoschietsalon, autoscooters en de draaimolen.

Donderdag, 1. Augustus 2019 - 09:26 Uhr
Booster weer blikvanger van kermis Beverwijk

De kermis begint een dag eerder dan de Beverwijkse feestweek. Al op dinsdagavond 6 augustus zijn de 28 attracties en kramen op het Meerplein klaar voor de eerste bezoekers. Ook dit jaar zal de Booster met zijn veertig meter lange arm die bezoekers door de lucht laat zweven, het meest opvallen.

Donderdag, 1. Augustus 2019 - 09:25 Uhr
Here we gooo! Alles wat je moet weten over de kermis in Den Bosch

A-TEN-TIOOOOON! Nog een paar weken en dan begint de kermis in Den Bosch! Churros eten, rondslingeren in de Break Dance en badeendjes vissen⦠Wij hebben er zin in! Ben jij al in de stemming? Ja? Dan maken we je nóg lekkerder met deze bulk aan informatie over onze Bourgondische kermis. Are u ready?

Oudere berichten

Anmelden