Home
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Freitag, 15. Februar 2019 - 08:34 Uhr
Schager kermis 2019 telt 32 attracties

SCHAGEN Op de Schager kermis van 21 juni tot en met 30 juni krijgen 32 kermisattracties een plek. Dit blijkt uit de vergunningsaanvraag die de kermisorganisatie Kabalt en De Voer bij de gemeente Schagen heeft ingediend. In voorgaande jaren was altijd sprake van zo'n 35 kermisattractie

Donderdag, 14. Februar 2019 - 09:55 Uhr
Burgemeester: 'Kermis Haarlem Zaanenlaan kan niet verkleind worden

Burgemeester Jos Wienen van Haarlem heeft dinsdag bij een informatieavond over de kermis aan de Haarlemse Zaanenlaan aangegeven dat het evenement niet verkleind kan worden. Wel wil de gemeente kijken naar een betere indeling van de kermis.

Mittwoch, 13. Februar 2019 - 19:56 Uhr
Schager kermis te klein voor Spookhuis

De Schager kermis telt dit jaar drie attracties minder. Er is minder ruimte door de reconstructie van de Nieuwstraat en de verbouwing van het Makadocentrum.

Mittwoch, 13. Februar 2019 - 19:54 Uhr
Kermis Zaanenlaan blijft buurt tot op het bot verdelen

De kermis aan de Zaanenlaan blijft de buurt tot op het bot verdelen. Voorstanders horen meestal bij de oudere bewoners van de buurt, de tegenstanders wonen er veelal minder lang.

Freitag, 8. Februar 2019 - 07:56 Uhr
Burgemeester Wienen in gesprek over 'Zaanenkermis in Haarlem

HAARLEM Burgemeester Jos Winene gaat dinsdag 12 februari in overleg met de omwonenden van de kermis aan de Zaanenlaan. Onderwerp van het overleg is de indeling van de kermis, die de gemoederen al enige tijd bezighoud.

Donderdag, 7. Februar 2019 - 07:40 Uhr
Weer kermis in Aalsmeer!

Aalsmeer Van woensdag 20 tot en met zondag 24 februari is er kermis in Aalsmeer. De kermis staat op het parkeerterrein bij sporthal de Bloemhof en heeft met name attracties voor gezinnen en jonge kinderen.

Donderdag, 7. Februar 2019 - 07:39 Uhr
Tilburg trekt portemonnee en haalt reuzenrad binnen voor de kermis

TILBURG - De Tilburgse kermis krijgt dit jaar een reuzenrad: SkyClub. De gemeente vindt de attractie zo belangrijk voor de uitstraling van de kermis dat ze er 37.000 euro aan compensatiegeld voor betaalt

Donderdag, 31. Januar 2019 - 14:01 Uhr
Alphen aan de Rijn // Kermis staat komend jaar in de Thorbeckestraat

De kermis staat dit jaar op Koningsdag en tijdens de Alphense Jaarmarkt in september op de tijdelijke parkeerplaats aan de Thorbeckestraat. De oude locatie op het Aarplein wordt momenteel bebouwd met huizen

Dinsdag, 29. Januar 2019 - 11:38 Uhr
Buurt wil kleinere kermis aan Haarlemse Zaanenlaan op minder dagen

Twee derde van de omwonenden van de kermis aan de Zaanenlaan vindt het aantal attracties te groot. Eveneens twee derde van de buurt heeft liever dat de kermis, die twaalf dagen duurt, korter moet zijn.

Dinsdag, 29. Januar 2019 - 08:02 Uhr
Rondje kermis terug in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE- De Lichtenvoordse kermis, die dit jaar op zondag 8, maandag 9 en dinsdag 10 september wordt gehouden, krijgt het ‘rondje kermis’

Montag, 14. Januar 2019 - 08:15 Uhr
SP: 'Kermis zal gewoon op de markt blijven in Zutphen

ZUTPHEN - Als het aan de Zutphense SP ligt blijft de kermis gewoon op de markt. Raadslid Ellis Miller beweert dat het besluit niet op de juiste manier genomen en gecommuniceerd is.

Freitag, 11. Januar 2019 - 11:51 Uhr
Kermis Zutphen verdwijnt uit binnenstad

ZUTPHEN - De kermis in Zutphen is dit jaar voor het laatst in de binnenstad. Dat heeft de gemeente dinsdag aan de kermisexploitanten laten weten.

Freitag, 11. Januar 2019 - 11:49 Uhr
Slechte ervaring Polderse Kermis Anna Paulowna oorzaak verplaatsing

ANNA PAULOWNA De afgelopen Polderse Kermis in Anna Paulowna is volgens Hollands Kroon dusdanig onordentelijk verlopen dat de organisatie van de Polderse Kermis een last onder dwangsom heeft ontvangen van de gemeente Hollands Kroon.

Donderdag, 3. Januar 2019 - 08:53 Uhr
D66 Heemskerk: Ban op dieselgeneratoren bij kermis

Doe de dieselgeneratoren in de ban die gebruikt worden tijdens evenementen in Heemskerk zoals de kermis en het zomerfestival Broekpolder. Dat vraagt D66 in een motie. De generatoren stoten namelijk veel te veel fijnstof uit.

Samstag, 29. December 2018 - 17:23 Uhr
Buren Harderwijkse kermis: gun die mensen toch hun boterham

Omwonenden van de Parkweg zijn blij dat de kermis op die plek misschien terugkeert. Ze springen zelfs in de bres voor de exploitanten. Gun die mensen een boterham en gooi de tarieven omlaag. Kermisorganisator Martin Meijer: Gemeentes moeten stoppen met de kermis als melkkoe te beschouwen.

Samstag, 29. December 2018 - 17:21 Uhr
Krappere Koningskermis in Apeldoorn heeft gevolgen voor het hele feest

De Apeldoornse kermis op Koningsdag komt in de knel op het nieuwe Marktplein. Dat vreest de organisatie. Als er minder attracties kunnen staan, heeft dat zelfs financiële gevolgen voor de gehele Koningsdag-viering in de binnenstad.

Mittwoch, 12. December 2018 - 13:10 Uhr
Kermis in Hilvarenbeek in 2019 op andere datum én in nieuw jasje

HILVARENBEEK - De kermis in Hilvarenbeek wordt in 2019 niet gehouden in het traditionele tweede weekend van juni, maar in het weekend vóór Hemelvaart. Dat heeft het Beekse college besloten omdat het tweede weekend van juni volgend jaar gelijk valt met Pinksteren. Veel kermisexploitanten hebben dan een vaste plek op pinksterevenementen. Hilvarenbeek wil de kermis in 2019 ook aangrijpen voor een aantal vernieuwingen

Mittwoch, 12. December 2018 - 13:09 Uhr
Omwonenden tegen verhuizing kermis van Haarlemse Zaanenlaan

De verplaatsing van de kermis van de Zaanenlaan in Haarlem blijft de gemoederen bezighouden. De wijkraad vindt het een goed idee als de attracties rondom het Zaanenpark komen te staan, maar veel omwonenden willen niets veranderen aan de huidige kermis.

Freitag, 7. December 2018 - 09:25 Uhr
Er komt in 2019 geen kermis op het Eemplein in Amerfoort

Slecht nieuws voor thrillseekers en adrenaline junks: er komt in 2019 geen kermis op het Eemplein. Dat blijkt uit de gemeentelijke evenementenkalender voor 2019 die burgemeester Bolsius woensdag 5 december definitief goedkeurde

Freitag, 7. December 2018 - 09:23 Uhr
Evenement Polderse kermis mag niet meer in Spoorbuurt - Anna Paulona

Het college van Hollands Kroon heeft besloten dat de Polderse kermis niet langer gehouden kan worden in de Spoorbuurt in Anna Paulowna. Burgemeester en wethouders willen dat het evenement komend jaar wel doorgang vindt. Daarom zal de gemeente alle medewerking verlenen en actief meezoeken naar een alternatieve locatie stelt Hollands Kroon in een persbericht

Oudere berichten

Anmelden