Home
U bent op de pagina:: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Donderdag, 31. Oktober 2019 - 19:22 Uhr
Tilburgse Kermis gaat Breda helpen bij nieuwe opzet najaarskermis op Chasséveld

BREDA - Breda schakelt de hulp in van de Tilburgse Kermis om de najaarskermis op het Chasséveld volgend jaar een boost te geven. Een ‘combideal’ is in de maak: attracties die in Tilburg staan, kunnen straks gemakkelijker aansluiten in Breda. Maar dat is tegen het zere been van de kermisexploitanten die al jaren in Breda staan.

Donderdag, 31. Oktober 2019 - 19:18 Uhr
Oss voelt niets voor langere kermis: ook komende jaren gewoon zeven dagen feest

OSS - De Osse kermis duurt ook de komende jaren gewoon zeven dagen. Daarmee kan er voorlopig een vette streep onder een van de oudste discussies van de stad.

Mittwoch, 16. Oktober 2019 - 18:46 Uhr
Kermis rond Koningsdag in Apeldoorn kan komend jaar toch op het Marktplein staan

De traditionele Koningskermis staat komend jaar toch op het Marktplein. Het evenement rond Koningsdag zou eigenlijk naar een andere plek moeten verkassen vanwege de herinrichting van het plein. Maar de startdatum van dat project is losgelaten

Donderdag, 10. Oktober 2019 - 19:28 Uhr
Kermis vanaf vrijdag weer in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De najaarskermis staat vanaf vrijdag weer in de binnenstad van Bergen op Zoom. Van vrijdag 11 oktober tot en met zondag 20 oktober kunnen liefhebbers van de kermis naar zo’n 25 attracties, die staan opgesteld op de Grote Markt en het Gouvernementsplein

Donderdag, 10. Oktober 2019 - 19:27 Uhr
Kermis van Schagen keert terug op de Nieuwstraat, toch voldoende ruimte na herinrichting

De Schager kermis wordt weer gehouden op de Markt en Nieuwstraat. De proef met attracties op de Loet en Nieuwstraat krijgt geen vervolg.

Freitag, 4. Oktober 2019 - 18:02 Uhr
Tilburgse kermis 2020: opnieuw een reuzenrad, andere opzet bierhal

TILBURG - Op de Tilburgse kermis van 2020 zal wederom een reuzenrad komen te staan. Burgemeester en wethouders willen het rad net als dit jaar deels uitkopen om zo de exploitant over de streep te trekken. Dat blijkt uit de evaluatie van de kermis 2019

Donderdag, 3. Oktober 2019 - 18:37 Uhr
OP EEN NA GROOTSTE KERMIS VAN ONS LAND WORDT WEER OPGEBOUWD IN NIJMEGEN

NIJMEGEN De Nijmeegse najaarskermis wordt momenteel opgebouwd om te gaan draaien van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober. Het kermisterrein in het stadscentrum loopt in een lintvormig gebied van onder andere Plein 44, Mariaburg, Kelfkensbos, Valkhof naar de Waalkade

Donderdag, 3. Oktober 2019 - 18:36 Uhr
Geertruidenberg viert weer kermis met muntjes

GEERTRUIDENBERG - De promotiemuntjes voor de kermis zijn in Geertruidenberg terug van weggeweest. Na eerder in Raamsdonksveer zijn ze ook in Geertruidenberg verspreid onder de basisscholen. Vrijdag vanaf 15.00 uur kunnen de kinderen gratis in twee attracties op de Markt

Dinsdag, 1. Oktober 2019 - 19:45 Uhr
Kermisprijzen Weerter kermis uitgereikt

Een jury heeft afgelopen maandag bepaald welke kermisattracties van de kermis in Weert een prijs verdienen. Wethouder Geert Gabriels reikte samen met het kermisteam, raadsleden Jeroen Goubet en Suzanne Winters en gast van de burgemeester Desiree Esser de kermisprijzen uit. Dit jaar werd voor het eerst de duurzaamheidsprijs uitgereikt

Donderdag, 26. September 2019 - 19:13 Uhr
Hoogtepunt van de kermis: Ballen vassst Rrrrollen maar!

Voor veel studenten is de Kamelenrace de ultieme kermisattractie tijdens Leidens Ontzet. Exploitant Thomas van Rekom doordeweeks werkzaam als vertegenwoordiger verklaart het succes.

Donderdag, 26. September 2019 - 19:12 Uhr
Slachtoffer kermisongeluk Wijchen blijvend invalide

De man die vorige week maandag ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de kermis in Wijchen blijkt blijvend invalide te zijn geraakt. Hij moet zijn rechterbeen missen, zijn linkerbeen is verbrijzeld, meldt De Gelderlander.

Donderdag, 26. September 2019 - 19:11 Uhr
Stichting Schouders onder Ravenstein ontfermt zich over de kermis

RAVENSTEIN - De afgelopen maanden is er in Ravenstein een werkgroep opgestart om de haalbaarheid van een kermis in het vestingstadje te onderzoeken. Vanuit de werkgroep was men het er vrij snel over eens dat een dergelijk evenement niet mag ontbreken in Ravenstein. En dus werden de 'schouders onder Ravenstein' gezet om het te gaan realiseren.

Montag, 23. September 2019 - 18:48 Uhr
Nostalgische kermis lokt veel publiek

Balkbrug - Heel veel ouders en kinderen hebben de nostalgische kermis bij de Veldzichthoeve bezocht, die vrijdag werd gehouden ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van de kliniek Veldzicht. Er werd volop genoten van een reuzenrad, de swingmolen en andere activiteiten.

Montag, 23. September 2019 - 18:47 Uhr
Vrouw eigenaar in gezicht geslagen: lunapark verlaat kermis Aarle-Rixtel voortijdig

AARLE-RIXTEL - Een domper voor de basisschoolkinderen uit Aarle-Rixtel. Uitgerekend op de dag dat zij met hun kermiskaart gratis een attractie mogen uitzoeken, is een van de grootste alweer vertrokken. Eigenaar Frits Hoefnagels van de cakewalk Lunapark heeft besloten voortijdig de tent af te breken en is maandagmorgen vertrokken

Montag, 23. September 2019 - 18:45 Uhr
Kermis Sint-Michielsgestel: zwieren, beetje zeuren en zwaaien

SINT-MICHIELSGESTEL - Plastic ‘meuk’ die op weg naar huis al stukgaat en grijpmachines die ongrijpbaar lijken. Het is kermis in Gèssel.

Freitag, 20. September 2019 - 17:05 Uhr
Achtbaan gesloten op Hengelose kermis na ongeval met peuter

HENGELO - Een peuter is vrijdagmiddag gewond geraakt op de Lambertuskermis. Het meisje is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. De attractie is gesloten.

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:03 Uhr
De kermis in Wijchen draait door met een stille attractie om naar te kijken

WIJCHEN - De laatste dinsdag is voor de exploitanten doorgaans de slechtste dag op de kermis van Wijchen. Maar op deze mooie nazomernamiddag is het zonder overdrijven gezellig druk te noemen. Het ongeval van de dag ervoor is amper een onderwerp voor de bezoekers, die zonder blikken of blozen gewoon in duizelende attracties als de Tornado en de Need 4 Speed stappen.

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:02 Uhr
Verplaats de Bossche kermis van centrum naar parkeerplaats bij de Brabanthallen

POLLWo 18 sep. Er is meer ruimte voor veel grotere attracties, terwijl de binnenstadsbezoeker rustig kan blijven winkelen. Oud VVD-raadslid Jacques van der Miessen ziet alleen maar voordelen aan een kermis op het parkeerterrein van de Brabanthallen. Dus vroeg hij deze week aan de gemeenteraad om dit eens te onderzoeken. Een goed idee?

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:01 Uhr
Weekmarkt schuift op naar Meanderplein voor de kermis op Petrus Dondersplein

SINT-MICHIELSGESTEL - Komend weekend is het kermis in Sint-Michielsgestel. In verband met de ruimte die de kermis inneemt wordt de weekmarkt van vrijdag 20 september verplaatst naar het Meanderplein voor het gemeentehuis.

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:00 Uhr
Karin Welsing: ‘Mijn familie en de kermis staan voorop

FRUITSOUND Rivierenland barst van de volkszangers. We portretteren er tien. Vandaag deel 1 Karin Welsing.

Oudere berichten

Anmelden