Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Dinsdag, 22. Mai 2018 - 13:14 Uhr
Attention!! Kermis in Zwolle en dit je moet je weten

Voor knotsgekke attracties hoef je de stad helemaal niet uit, want vanaf vrijdag is de Turfmarkt in Zwolle hét bruisende decor voor het Carnival Festival. Kunnen we weer tien dagen genieten van die heerlijke kermiskreten.

Dinsdag, 22. Mai 2018 - 13:13 Uhr
Drie dagen feest in Altena

ALTENA Het weekend van 25, 26 en 27 mei 2018 is het weer feest in Altena , dan staat er voor de 18e keer de traditionele kermis met diverse activiteiten voor jong en oud op het programma.

Dinsdag, 22. Mai 2018 - 13:12 Uhr
Meikermis:Het was druk, we zijn tevreden en komen zeker terug

De Groninger Meikermis zit erop. De kermis op de Grote Markt, Ossenmarkt, Vismarkt trok dit jaar veel bezoekers, mede door het mooie weer en de extra twaalfde dag die de kermis duurde.

Dinsdag, 15. Mai 2018 - 20:10 Uhr
Honderden bijen op kermis Grote Markt

Bij de kermis op de Grote Markt is dinsdag sprake van een bijenplaag. Het gaat om honderden bijen, die zich bevinden bij een lamp vlakbij de achtbaan

Dinsdag, 15. Mai 2018 - 20:08 Uhr
Streven naar een nieuw college voor de Kermis in Tilburg

In de vergadering van de gemeenteraad van maandag 14 mei 2018 bracht informateur Hans Dieteren verslag uit van de resultaten sinds zijn tussenrapportage van 26 april jl. Hij heeft in deze gespreksronde alle partijen uitgenodigd, maar LST heeft de uitnodiging afgewezen. Alle andere partijen zijn wel in gesprek gegaan.

Dinsdag, 15. Mai 2018 - 20:07 Uhr
Van zaterdag 26 tot en met 29 mei is het kermis in Heusden

De attracties staan op het Vorstermansplein en aan de straatkant waarmee het een mooi geheel vormt met de horeca.

Dinsdag, 15. Mai 2018 - 20:06 Uhr
Herstart voor de kermis in De Rips

DE RIPS - Diverse activiteiten moeten ervoor zorgen dat er meer mensen naar de kermis in De Rips komen.

Dinsdag, 15. Mai 2018 - 07:56 Uhr
3 Oktober Kermis krijgt 80 meter hoge zweefmolen

De kermis tijdens de viering van Leidens Ontzet krijgt dit jaar een flinke blikvanger. Zweefmolen Around the World komt in de XXL uitvoering naar Leiden en torent met maar liefst 80 meter ver uit boven zowel Molen de Valk als het reuzenrad. Dat reuzenrad is overigens juist kleiner dan in voorgaande jaren. De exploitant heeft The View, zoals het 55 meter hoge rad heet, verkocht. Het reist nu door Duitsland en Leiden krijgt er een kleiner rad voor terug

Montag, 14. Mai 2018 - 19:14 Uhr
Maar liefst 40 attracties op Kermis Heerenveen

HEERENVEEN Op woensdag 16 mei wordt de kermis Heerenveen officieel geopend. Het Burgermeesterkuperusplein word weer omgetoverd tot een pretpark.

Freitag, 11. Mai 2018 - 13:24 Uhr
Vanavond griezelen op Kermis Purmerend

Purmerend – Vanavond zal er op de kermis Purmerend een Fright Night gehouden worden. Het beroemde Brasovski Cirkusz zal hun kunsten vertonen met hun nieuwe wervelende show “CarnEvil”. Een show met de allergrootste freaks die maar te vinden zijn op deze aarde. Een show vol spanning en sensatie waarbij uw nekharen recht overeind zullen staan

Freitag, 11. Mai 2018 - 13:23 Uhr
Kermis Maastricht dagje eerder van start dan gebruikelijk

Op het Vrijthof is in de middaguren van Hemelvaartsdag de jaarlijkse Sint Servaaskermis van start gegaan.

Freitag, 11. Mai 2018 - 13:22 Uhr
Kinderen vliegen rond op Barneveldse Kermis

BARNEVELD Draaimolens, snoep en prijzenschieten: het is sinds woensdag weer kermis aan de Kapteijnstraat in Barneveld.

Freitag, 11. Mai 2018 - 13:21 Uhr
Markt wijkt voor kermis: 'Het is even inschikken

Nu de Meikermis in volle glorie is opgetuigd op de Vismarkt in de Groninger binnenstad, moet de wekelijkse markt uitwijken naar het Akerkhof. 'Op zich niet een heel groot probleem.

Dinsdag, 8. Mai 2018 - 12:17 Uhr
Halsbrekende toeren op de Koemarkt: hoogste punt kermis bereikt

Purmerend – De opbouw van de kermis is begonnen en komt langzaam op gang. Vanmiddag werd de attractie Around the World gemonteerd. Met een kraan van Mick uit Volendam werd deze attractie van 60 meter hoog op zijn plaats gezet

Dinsdag, 8. Mai 2018 - 12:16 Uhr
Waarom is de mega-kermis in Nijkerk dit jaar zo klein?

NIJKERK - Velen is het opgevallen dat de kermis in de wijk Paasbos lang niet zo mega is dan in voorgaande jaren. Het is de samensteller van de kermis namelijk niet gelukt om voldoende attracties naar Nijkerk te halen en een eventuele verhuizing naar een andere datum meldde hij te laat. Dat zegt Jaap Venema, de secretaris van de stichting Veluwepoort, de vergunninghouder.

Mittwoch, 25. April 2018 - 20:35 Uhr
Turbo op de turbo! De kermis in Rotterdam is groter dan ooit!

Zwieren zwaaien rondjes draaien! Ben jij al geweest? Sinds afgelopen weekend staat de Koningskermis er weer! Dit jaar vind je de kermis natuurlijk weer aan het Lloyd Multiplein, groter en spectaculairder dan ooit! Er staan bijna 75 (!) attracties opgesteld aan de Schie, tot en met 6 mei kun je er heen.

Mittwoch, 25. April 2018 - 20:34 Uhr
Topattractie niet naar kermis Uden

UDEN - Het zit er dit jaar niet in tijdens de Udense kermis, een uitzicht over de stad van tachtig meter hoogte

Montag, 23. April 2018 - 09:08 Uhr
Burgemeester: geen botsautos tijdens kermis Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF Iedereen kan zich de commotie in 2017 nog wel herinneren over de kermis in Hippolytushoef. Burgemeester Nawijn wilde de botsautos geen plek meer geven vanwege de te krappe ruimte. Er volgden gesprekken en zelfs een heuze rechtzaak waarna er werd besloten voor de kermis 2017 de botswagens nog op de plek te dulden maar voor 2018 moest er een oplossing worden gevonden in de vorm van een nieuwe plaats.

Montag, 23. April 2018 - 09:07 Uhr
Kermis in aanbouw op nieuwe gemeentehuisplein Barendrecht

BARENDRECHT – Het is even passen en meten op zo’n nieuw gemeenteplein, maar de meeste attracties van de Barendrechtse kermis staan inmiddels op zijn plaats. Een aantal attracties wordt nog in elkaar gezet.

Dinsdag, 17. April 2018 - 12:36 Uhr
Nostalgische kermis keert definitief terug in Roosendaal

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de kogel dan echt door de kerk: Roosendaal krijgt ook in 2019 een nostalgische kermis. Dat heeft het Roosendaalse college van burgemeester en wethouders besloten. De eerste editie van enkele weken geleden was een dermate succes, dat de gemeente van de nostalgische kermis een jaarlijks terugkerend evenement wil maken

Oudere berichten

Anmelden