Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Samstag, 4. November 2017 - 10:44 Uhr
Ootmarsum laat zich kermispret niet bederven door huisregels

OOTMARSUM – De omstreden en door menigeen als betuttelend beschouwde huisregels van de gemeente voor de Koale Karmis waren het gesprek van de dag. Maar er was vrijdag niemand in Ootmarsum die zich daardoor het plezier op de jaarlijkse kermis liet ontnemen.

Freitag, 3. November 2017 - 11:05 Uhr
Kermiskaartjes Valkenswaard duurder om exploitant te porren

OOTMARSUM - Plannen om naar de kermis in Ootmarsum te gaan? Waarschijnlijk niet, maar zo wel: zet u dan maar schrap. Het Twentse dorp met nog geen 5000 inwoners heeft een waslijst met regels opgesteld, tot grote ergernis van de inwoners. De metershoge borden waarop de reglementen prijken, zijn de Twentenaren een dorp in het oog.

Freitag, 3. November 2017 - 11:01 Uhr
Ootmarsum boos om betutteling op kermis

OOTMARSUM - Plannen om naar de kermis in Ootmarsum te gaan? Waarschijnlijk niet, maar zo wel: zet u dan maar schrap. Het Twentse dorp met nog geen 5000 inwoners heeft een waslijst met regels opgesteld, tot grote ergernis van de inwoners. De metershoge borden waarop de reglementen prijken, zijn de Twentenaren een dorp in het oog.

Dinsdag, 31. Oktober 2017 - 11:56 Uhr
Laatste Kermis op de Dam: 'Waar moeten we dan naartoe?

De kermis op de Dam is niet meer. De kermis moet weg om te drukte in het centrum te beperken.
Eigenlijk liep de vergunning pas in 2019 af, maar eind vorig jaar besloot de gemeente dat de kermis al in 2018 niet meer welkom is.

Freitag, 27. Oktober 2017 - 09:04 Uhr
Kermis Leeuwarden verhuist mogelijk weer naar de zomer

Kermis Leeuwarden verhuist mogelijk weer naar de zomer
De jaarlijkse Leeuwarder kermis verhuist mogelijk weer van de herfst naar de zomer. Als dat tenminste nog in de agenda van 2018 past.

Freitag, 27. Oktober 2017 - 09:03 Uhr
Kermis in Barendrecht ook na herinrichting Binnenhof weer gewoon op gemeentehuisplein

BARENDRECHT . Tot maart 2018 vinden er werkzaamheden plaats op het gemeentehuisplein. De Binnenlandse Baan wordt recht over het plein gelegd waardoor er twee pleinen ontstaan.

Freitag, 27. Oktober 2017 - 09:02 Uhr
Na rellen vorig jaar, nu rustige start Amersfoortse kermis.

AMERSFOORT - De eerste avond van de kermis op het Eemplein in Amersfoort is zonder incidenten verlopen. Vorig jaar liep het 's avonds op de eerste dag uit de hand en daarom waren er dit jaar extra veiligheidsmaatregelen.

Mittwoch, 25. Oktober 2017 - 10:44 Uhr
Laatste keer kermis op de Dam: 'Er gaat een stukje cultuur verloren'

Het is zover. De laatste week kermis op de Dam. Menig Amsterdammer haalt opgelucht adem, maar de medewerkers van de kermis zullen de trekpleister gewoon gaan missen

Mittwoch, 25. Oktober 2017 - 10:43 Uhr
Kermis verdwijnt vanaf 2019 van de Dam

De kermis op de Dam gaat verdwijnen. Er is nog een vergunning tot 2019, maar deze wordt door de gemeente niet verlengd. Het is een maatregel tegen de drukte in de binnenstad

Dinsdag, 24. Oktober 2017 - 10:33 Uhr
Kermis op Grote Markt is succes, veiligheid tussen terras en attracties moet beter

BERGEN OP ZOOM - De kermis op de Grote Markt is een succes. Dat vinden kermisexploitanten, horecaondernemers en bezoekers. Alleen de veiligheid tussen de terrassen en attracties kan beter, stelt Luud van de Ven van Ondernemersvereniging Grote Mark

Freitag, 20. Oktober 2017 - 07:59 Uhr
Marktkraam op amper een meter van attracties: hommeles tussen kermis en weekmarkt

BERGEN OP ZOOM - Hommeles tussen najaarskermis en de donderdagse weekmarkt in Bergen op Zoom. Twee kleinere kermisattracties konden donderdag niet open. Oorzaak: een kraam van de weekmarkt staat op amper een meter van de attracties op het Zuivelplein.

Freitag, 20. Oktober 2017 - 07:57 Uhr
Hartje Breda: Alle leeftijden komen samen op de Bredase kermis

Het is druk op de kermis. De koelte van de ochtendnevel is verdreven, de zon schijnt uitbundig op Grand Canyon, één van de attracties. Vanwege de indianen en cowboys in het decor past deze perfect bij de Bredase indian summer

Freitag, 20. Oktober 2017 - 07:56 Uhr
Bredase kermis: 'Een weloverwogen route langs alle attracties en eettentjes'

BREDA - Om half tien donderdagavond begint de vuurwerkshow van de Bredase kermis. Gehoopt wordt op een beweging vanuit de binnenstad, waar de koopavond dan net stopt

Donderdag, 19. Oktober 2017 - 11:58 Uhr
Hartje Breda: Alle leeftijden komen samen op de Bredase kermis

Het is druk op de kermis. De koelte van de ochtendnevel is verdreven, de zon schijnt uitbundig op Grand Canyon, één van de attracties. Vanwege de indianen en cowboys in het decor past deze perfect bij de Bredase indian summer.

Donderdag, 19. Oktober 2017 - 11:57 Uhr
Kermis Eemplein moet een feestje zijn

AMERSFOORT Met de kermis weer op de agenda schieten bij veel omwonenden van het Eemplein de nekharen alweer omhoog. Na de ongeregeldheden van vorig jaar wil men koste wat kost voorkomen dat het van 25 tot en met 29 oktober opnieuw mis gaat. Daarbij kan men rekenen op de hulp van de gemeente Amersfoort. Er zijn flink wat maatregelen genomen, het terrein zal omringt zijn met dranghekken en camera's. ,,Het moet een feestje worden."

Sonntag, 15. Oktober 2017 - 20:05 Uhr
Terugkeer kermis op Grote Markt Bergen op Zoom is een succes

BERGEN OP ZOOM - De kermis in Bergen op Zoom is terug op de Grote Markt en daar zijn de exploitanten, horecaondernemers en het publiek blij mee. "In het hart van de stad, daar hoort de kermis thuis", zegt kermisexploitant Johan van Reeken.

Samstag, 14. Oktober 2017 - 09:53 Uhr
Spoedkeuring nodig voor twee attracties op kermis in Zuidlaren

De attracties Tornado en Niagara blijven vrijdagavond bij de start van de kermis in Zuidlaren gesloten voor het publiek. De exploitanten hebben hun veiligheidscertificaat laten verlopen, bleek vrijdag tijdens een controle van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Samstag, 14. Oktober 2017 - 09:51 Uhr
Nog een keer in de zweefmolen op de Dam Amsterdam

Vanaf zaterdag 14 oktober kunnen Amsterdammers voor de laatste keer in de zweefmolen, het reuzenrad en het spookhuis op de Dam. Daarna is de kermis niet meer welkom op de Dam.

Dinsdag, 10. Oktober 2017 - 08:16 Uhr
Kermis keert terug naar hartje Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een rem op het geluid. Attracties die met hun 'gezicht' naar de terrassen staan. ,,Een goede opstelling voor de exploitanten en voor de ondernemers van de Grote Markt.''

Dinsdag, 10. Oktober 2017 - 08:15 Uhr
Gennepse kermis die vroeger begint, heeft last van kermis in buurdorp Oeffelt

GENNEP - Kermis in Gennep betekent feest. Maar voor veel jongeren is dat feest eerder in Oeffelt dan in hun eigen Niersstad. Dat bleek afgelopen weekeinde. Het was voor het eerst dat de kermis in Gennep samen viel met de kermis in Oeffelt

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden