Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Donderdag, 17. Augustus 2017 - 18:45 Uhr
Pony's op de kermis moeten verboden worden

DEN BOSCH - Ook op de komende kermis in Den Bosch kunnen kinderen bij de Orthenstraat een ritje maken op een pony. Maar daar lijkt een einde te komen. Volgens de Bossche Groenen gaat het vermaak ten koste van de dieren en wil de gemeente af van deze attractie

Donderdag, 17. Augustus 2017 - 18:44 Uhr
Volop feest tijdens de kermis in Stapstad Oosterhout

In de Klappeijstraat, Markt en Leijsenhoek worden dit weekend weer volop activiteiten georganiseerd rondom de Kermis. Wanneer je het zwieren en zwaaien beu bent, ben je dus van harte welkom in Stapstad Oosterhout! We zetten het even op een rijtje.

Donderdag, 17. Augustus 2017 - 07:12 Uhr
kermis in Oss: 'Slechte reclame is ook reclame'

OSS - Op de Osse kermis, die donderdagmiddag start, staat een attractie die verdacht veel lijkt op het apparaat waarmee eind juli een dodelijk ongeluk gebeurde in Amerika. ,,Het zijn dezelfde bewegingen, maar een andere fabrikant", zegt Ricardo Hamers, exploitant van slingerattractie Impact die een plek heeft op parkeerterrein De Wal

Donderdag, 17. Augustus 2017 - 07:11 Uhr
Aan de kermis geven de mensen hun geld niet meer uit

Het gaat niet goed met de kermis in Nederland. Minder bezoekers, minder omzet, minder exploitanten. Kan de kermis overleven?

Dinsdag, 15. Augustus 2017 - 19:12 Uhr
Opbouw Osse kermis trekt bekijks

OSS - Het weer werkt niet mee, maar de opbouw van de Osse kermis heeft geen tijd om te wachten tot de zon schijnt. Plukjes publiek kijken tussen de stevige regenbuien door toe hoe exploitanten de attracties in elkaar zetten.

Dinsdag, 15. Augustus 2017 - 19:11 Uhr
Gewonde peuter Tilburgse kermis is weer thuis

TILBURG - De peuter die onlangs zwaargewond raakte op de Tilburgse kermis, is weer thuis. Het 3-jarige jongetje heeft zijn armpje kunnen houden. Het kind viel op de kermis uit een attractie en kwam klem te zitten.

Sonntag, 13. Augustus 2017 - 15:43 Uhr
Commotie rond feesttent bij Geffense kermis

GEFFEN - Geen 'kermistent' op het Geffense Dorpsplein, ook niet meer op het grasveld bij de sporthal zoals vorig jaar, maar recht voor de deur van de nieuwe bewoners van koophuizen en de huurders van appartementen aan het Aloysiusplein. De reacties zijn op z'n minst 'verdeeld' te noemen: volop commotie, zo blijkt bij een rondgang langs aanwonenden.

Sonntag, 13. Augustus 2017 - 15:42 Uhr
Clown Milko opent Schaijkse kermis

SCHAIJK - Clown Milko Steyvers, voormalig directeur van circus Herman Renz, opende zaterdag zaterdag samen met wethouder Ben Maathuis de Schaijkse kermis.

Sonntag, 13. Augustus 2017 - 15:41 Uhr
Jongens met nepvuurwapens op kermis

SINT-ANNALAND - De politie is dit weekeinde afgegaan op een melding van jongeren die in Sint-Annaland rondliepen met nepwapens.

Freitag, 11. Augustus 2017 - 18:05 Uhr
Gemeente trakteert: 3.500 keer gratis naar attractie op Bossche kermis

DEN BOSCH - De gemeente Den Bosch laat zich van haar gulle kant zien tijdens de kermis die vanaf 18 tot en met 27 augustus in de binnenstad wordt gehouden. Met speciale munten kunnen liefhebbers gratis terecht in de attracties. Er zijn 3.500 munten beschikbaar. Vergeleken met vorig jaar is dat bijna een verdubbeling.

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden