Home
U bent op de pagina:: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Donderdag, 3. Oktober 2019 - 18:37 Uhr
OP EEN NA GROOTSTE KERMIS VAN ONS LAND WORDT WEER OPGEBOUWD IN NIJMEGEN

NIJMEGEN De Nijmeegse najaarskermis wordt momenteel opgebouwd om te gaan draaien van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober. Het kermisterrein in het stadscentrum loopt in een lintvormig gebied van onder andere Plein 44, Mariaburg, Kelfkensbos, Valkhof naar de Waalkade

Donderdag, 3. Oktober 2019 - 18:36 Uhr
Geertruidenberg viert weer kermis met muntjes

GEERTRUIDENBERG - De promotiemuntjes voor de kermis zijn in Geertruidenberg terug van weggeweest. Na eerder in Raamsdonksveer zijn ze ook in Geertruidenberg verspreid onder de basisscholen. Vrijdag vanaf 15.00 uur kunnen de kinderen gratis in twee attracties op de Markt

Dinsdag, 1. Oktober 2019 - 19:45 Uhr
Kermisprijzen Weerter kermis uitgereikt

Een jury heeft afgelopen maandag bepaald welke kermisattracties van de kermis in Weert een prijs verdienen. Wethouder Geert Gabriels reikte samen met het kermisteam, raadsleden Jeroen Goubet en Suzanne Winters en gast van de burgemeester Desiree Esser de kermisprijzen uit. Dit jaar werd voor het eerst de duurzaamheidsprijs uitgereikt

Donderdag, 26. September 2019 - 19:13 Uhr
Hoogtepunt van de kermis: Ballen vassst Rrrrollen maar!

Voor veel studenten is de Kamelenrace de ultieme kermisattractie tijdens Leidens Ontzet. Exploitant Thomas van Rekom doordeweeks werkzaam als vertegenwoordiger verklaart het succes.

Donderdag, 26. September 2019 - 19:12 Uhr
Slachtoffer kermisongeluk Wijchen blijvend invalide

De man die vorige week maandag ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de kermis in Wijchen blijkt blijvend invalide te zijn geraakt. Hij moet zijn rechterbeen missen, zijn linkerbeen is verbrijzeld, meldt De Gelderlander.

Donderdag, 26. September 2019 - 19:11 Uhr
Stichting Schouders onder Ravenstein ontfermt zich over de kermis

RAVENSTEIN - De afgelopen maanden is er in Ravenstein een werkgroep opgestart om de haalbaarheid van een kermis in het vestingstadje te onderzoeken. Vanuit de werkgroep was men het er vrij snel over eens dat een dergelijk evenement niet mag ontbreken in Ravenstein. En dus werden de 'schouders onder Ravenstein' gezet om het te gaan realiseren.

Montag, 23. September 2019 - 18:48 Uhr
Nostalgische kermis lokt veel publiek

Balkbrug - Heel veel ouders en kinderen hebben de nostalgische kermis bij de Veldzichthoeve bezocht, die vrijdag werd gehouden ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van de kliniek Veldzicht. Er werd volop genoten van een reuzenrad, de swingmolen en andere activiteiten.

Montag, 23. September 2019 - 18:47 Uhr
Vrouw eigenaar in gezicht geslagen: lunapark verlaat kermis Aarle-Rixtel voortijdig

AARLE-RIXTEL - Een domper voor de basisschoolkinderen uit Aarle-Rixtel. Uitgerekend op de dag dat zij met hun kermiskaart gratis een attractie mogen uitzoeken, is een van de grootste alweer vertrokken. Eigenaar Frits Hoefnagels van de cakewalk Lunapark heeft besloten voortijdig de tent af te breken en is maandagmorgen vertrokken

Montag, 23. September 2019 - 18:45 Uhr
Kermis Sint-Michielsgestel: zwieren, beetje zeuren en zwaaien

SINT-MICHIELSGESTEL - Plastic ‘meuk’ die op weg naar huis al stukgaat en grijpmachines die ongrijpbaar lijken. Het is kermis in Gèssel.

Freitag, 20. September 2019 - 17:05 Uhr
Achtbaan gesloten op Hengelose kermis na ongeval met peuter

HENGELO - Een peuter is vrijdagmiddag gewond geraakt op de Lambertuskermis. Het meisje is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. De attractie is gesloten.

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:03 Uhr
De kermis in Wijchen draait door met een stille attractie om naar te kijken

WIJCHEN - De laatste dinsdag is voor de exploitanten doorgaans de slechtste dag op de kermis van Wijchen. Maar op deze mooie nazomernamiddag is het zonder overdrijven gezellig druk te noemen. Het ongeval van de dag ervoor is amper een onderwerp voor de bezoekers, die zonder blikken of blozen gewoon in duizelende attracties als de Tornado en de Need 4 Speed stappen.

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:02 Uhr
Verplaats de Bossche kermis van centrum naar parkeerplaats bij de Brabanthallen

POLLWo 18 sep. Er is meer ruimte voor veel grotere attracties, terwijl de binnenstadsbezoeker rustig kan blijven winkelen. Oud VVD-raadslid Jacques van der Miessen ziet alleen maar voordelen aan een kermis op het parkeerterrein van de Brabanthallen. Dus vroeg hij deze week aan de gemeenteraad om dit eens te onderzoeken. Een goed idee?

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:01 Uhr
Weekmarkt schuift op naar Meanderplein voor de kermis op Petrus Dondersplein

SINT-MICHIELSGESTEL - Komend weekend is het kermis in Sint-Michielsgestel. In verband met de ruimte die de kermis inneemt wordt de weekmarkt van vrijdag 20 september verplaatst naar het Meanderplein voor het gemeentehuis.

Mittwoch, 18. September 2019 - 20:00 Uhr
Karin Welsing: ‘Mijn familie en de kermis staan voorop

FRUITSOUND Rivierenland barst van de volkszangers. We portretteren er tien. Vandaag deel 1 Karin Welsing.

Freitag, 13. September 2019 - 18:27 Uhr
De Kermis is weer in Alphen

Vanaf vrijdag 13 september is om 16:00 uur de kermis geopend. Bijna een week lang kunnen Alphenaren genieten van de Miami Trip, de Booster en alle andere attracties. De kermis duurt tot en met woensdag 18 september 24:00 uur

Freitag, 13. September 2019 - 18:26 Uhr
Kermis Veghel leeft op,Tien keer beter door stichting

VEGHEL - Meierijstad wil het Veghelse model voor de organisatie van alle veertien kermissen. Wat zijn de plussen en minnen?

Donderdag, 12. September 2019 - 08:56 Uhr
Enorm funhouse niet op tijd klaar voor kermis Weert

Het grote funhouse Police Academy is niet op tijd klaar voor de kermis in Weert. In plaats daarvan komen de waterbaan River Rafting en een kleiner funhouse op de Dries te staan

Donderdag, 12. September 2019 - 08:55 Uhr
Kermis Prinsenbeek en Biks Blaos Festijn willen feestweekend vervroegen

PRINSENBEEK - Het Biks Blaos Festijn en de kermis van Prinsenbeek vinden dit jaar waarschijnlijk voor het laatst plaats van zaterdag tot en met dinsdag. Als het aan beide organisaties ligt, begint de kermis volgend jaar twee dagen eerder.

Dinsdag, 10. September 2019 - 18:45 Uhr
Iets minder druk dan vorig jaar op de Volendamse kermis, ook van buiten

De Volendamse kermis is iets minder druk bezocht dan vorig jaar. Ook waren er minder bussen met kermisbezoekers uit andere regios.

Dinsdag, 10. September 2019 - 07:25 Uhr
Indeling en route kermis in Helmond onder de loep

HELMOND - De gemeente Helmond wil ervoor gaan zorgen dat de kermissen in het centrum aantrekkelijker en gezelliger worden. Dat zou meer mensen moeten trekken. Aannemelijk is dat de routes en de inrichting op de schop gaan.

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden