Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Dinsdag, 23. Januar 2018 - 18:35 Uhr
TIJDENS WERKZAAMHEDEN OOSTELIJKE WAALKADE GEEN PLEK VOOR KERMIS

In het derde kwartaal van 2018 gaat de oostelijke Waalkade op de schop, en daardoor kan de najaarskermis van dit jaar eenmalig geen gebruik maken van de kade. Het gebied wordt onder de noemer ânatuurlijke vrijplaats aan de Waalkadeâ flink vergroend en plaatselijk verlaagd om meer aan te sluiten bij de rivier. De bedoeling is om het gebied een impuls te geven op het gebied van toerisme, recreatie en verblijf. Halverwege 2019 moeten de aanpassingen klaar zijn. Het project kost 3,5 miljoen euro.

Dinsdag, 23. Januar 2018 - 18:34 Uhr
Geldrop-Mierlo geeft organiseren kermis uit handen

GELDROP-MIERLO - De gemeente stopt er mee om de kermis in Geldrop en Mierlo te organiseren. Een externe partij moet dat beter kunnen, is de gedachten

Donderdag, 18. Januar 2018 - 09:15 Uhr
Diverse nieuwe attracties op lijst voor Kermis Hoorn 2018

HOORN â Op de Hoornse kermis 2018 krijgen 73 kermisexploitanten een mooi plekje voor hun attractie. Dit is de uitkomst nadat er gekeken is naar de 200 inschrijvingen die bij de gemeente Hoorn waren binnengekomen.

Dinsdag, 16. Januar 2018 - 20:49 Uhr
Organisatie kermissen Geldrop en Mierlo uit handen

GELDROP-MIERLO - De gemeente stopt er mee om de kermis in Geldrop en Mierlo te organiseren. Een externe partij moet dat beter kunnen, is de gedachte.

Dinsdag, 16. Januar 2018 - 08:10 Uhr
Geen opstootjes meer bij botsauto's op Tilburgse kermis: experiment geslaagd

TILBURG - Politie, beveiligingsbedrijf Profi-Sec en jongerenwerk R-Newt hebben afgelopen jaar een succesvol 'veiligheids-experiment' uitgevoerd bij de botsauto's tijdens de Tilburgse kermis

Freitag, 24. November 2017 - 19:42 Uhr
Attracties Tilburgse Kermis 2018 bekend: Tirolerdorp keert terug

In het Willem II stadion zijn op 24 november de attracties bekendgemaakt die op de kermis van 2018 staan. Het Tirolerdorp is net als vorig jaar van de partij. De Rutsch en de Black Hole zijn terug van weggeweest

Freitag, 24. November 2017 - 19:41 Uhr
Tilburgse kermis: Goldmine Tower en een zweefmolen van 80 meter hoog

TILBURG - De Tilburgse kermis krijgt in 2018 een 80 meter hoge zweefmolen, de 90 meter hoge Goldmine Tower en de XXL - een megaschommel - als grote publiekstrekkers. Ook komt er een reuzenrad gesloten gondels

Samstag, 4. November 2017 - 10:50 Uhr
Video: Elf kassa"s opengebroken op kermis Leeuwarden

Verschrikkelijk wat er is gebeurd , zegt kermisorganisator André Vonk.Vermoedelijk hebben de daders in de nacht van donderdag op vrijdag hun slag geslagen op de kermis op het Wilhelminaplein. Ze richtten grote vernielingen aan om bij de kassa�s te komen, weet Vonk. Volgens de Leeuwarder kermisbaas Nico Troost ,,loopt de schade tot in de duizenden euro's

Samstag, 4. November 2017 - 10:49 Uhr
Addie en Marie, voor het laatst touwtje trekken op de Winschoter kermis

Addie Speelman en zijn vrouw Marie staan maandag voor het laatst op de Winschoter kermis met hun Touwtje Trek. Ze sluiten ât spul. Want hij wil straks niet dood in de wagen liggen en er moet nog wel wat te lachen overblijven. Of niet dan.

Samstag, 4. November 2017 - 10:44 Uhr
Ootmarsum laat zich kermispret niet bederven door huisregels

OOTMARSUM â De omstreden en door menigeen als betuttelend beschouwde huisregels van de gemeente voor de Koale Karmis waren het gesprek van de dag. Maar er was vrijdag niemand in Ootmarsum die zich daardoor het plezier op de jaarlijkse kermis liet ontnemen.

Freitag, 3. November 2017 - 11:05 Uhr
Kermiskaartjes Valkenswaard duurder om exploitant te porren

OOTMARSUM - Plannen om naar de kermis in Ootmarsum te gaan? Waarschijnlijk niet, maar zo wel: zet u dan maar schrap. Het Twentse dorp met nog geen 5000 inwoners heeft een waslijst met regels opgesteld, tot grote ergernis van de inwoners. De metershoge borden waarop de reglementen prijken, zijn de Twentenaren een dorp in het oog.

Freitag, 3. November 2017 - 11:01 Uhr
Ootmarsum boos om betutteling op kermis

OOTMARSUM - Plannen om naar de kermis in Ootmarsum te gaan? Waarschijnlijk niet, maar zo wel: zet u dan maar schrap. Het Twentse dorp met nog geen 5000 inwoners heeft een waslijst met regels opgesteld, tot grote ergernis van de inwoners. De metershoge borden waarop de reglementen prijken, zijn de Twentenaren een dorp in het oog.

Dinsdag, 31. Oktober 2017 - 11:56 Uhr
Laatste Kermis op de Dam: 'Waar moeten we dan naartoe?

De kermis op de Dam is niet meer. De kermis moet weg om te drukte in het centrum te beperken.
Eigenlijk liep de vergunning pas in 2019 af, maar eind vorig jaar besloot de gemeente dat de kermis al in 2018 niet meer welkom is.

Freitag, 27. Oktober 2017 - 09:04 Uhr
Kermis Leeuwarden verhuist mogelijk weer naar de zomer

Kermis Leeuwarden verhuist mogelijk weer naar de zomer
De jaarlijkse Leeuwarder kermis verhuist mogelijk weer van de herfst naar de zomer. Als dat tenminste nog in de agenda van 2018 past.

Freitag, 27. Oktober 2017 - 09:03 Uhr
Kermis in Barendrecht ook na herinrichting Binnenhof weer gewoon op gemeentehuisplein

BARENDRECHT . Tot maart 2018 vinden er werkzaamheden plaats op het gemeentehuisplein. De Binnenlandse Baan wordt recht over het plein gelegd waardoor er twee pleinen ontstaan.

Freitag, 27. Oktober 2017 - 09:02 Uhr
Na rellen vorig jaar, nu rustige start Amersfoortse kermis.

AMERSFOORT - De eerste avond van de kermis op het Eemplein in Amersfoort is zonder incidenten verlopen. Vorig jaar liep het 's avonds op de eerste dag uit de hand en daarom waren er dit jaar extra veiligheidsmaatregelen.

Mittwoch, 25. Oktober 2017 - 10:44 Uhr
Laatste keer kermis op de Dam: 'Er gaat een stukje cultuur verloren'

Het is zover. De laatste week kermis op de Dam. Menig Amsterdammer haalt opgelucht adem, maar de medewerkers van de kermis zullen de trekpleister gewoon gaan missen

Mittwoch, 25. Oktober 2017 - 10:43 Uhr
Kermis verdwijnt vanaf 2019 van de Dam

De kermis op de Dam gaat verdwijnen. Er is nog een vergunning tot 2019, maar deze wordt door de gemeente niet verlengd. Het is een maatregel tegen de drukte in de binnenstad

Dinsdag, 24. Oktober 2017 - 10:33 Uhr
Kermis op Grote Markt is succes, veiligheid tussen terras en attracties moet beter

BERGEN OP ZOOM - De kermis op de Grote Markt is een succes. Dat vinden kermisexploitanten, horecaondernemers en bezoekers. Alleen de veiligheid tussen de terrassen en attracties kan beter, stelt Luud van de Ven van Ondernemersvereniging Grote Mark

Freitag, 20. Oktober 2017 - 07:59 Uhr
Marktkraam op amper een meter van attracties: hommeles tussen kermis en weekmarkt

BERGEN OP ZOOM - Hommeles tussen najaarskermis en de donderdagse weekmarkt in Bergen op Zoom. Twee kleinere kermisattracties konden donderdag niet open. Oorzaak: een kraam van de weekmarkt staat op amper een meter van de attracties op het Zuivelplein.

Neuere Beitrge  Oudere berichten

Anmelden