Home
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Donderdag, 11. April 2019 - 13:53 Uhr
Er heeft nog nooit zo grote kermis op het Malieveld gestaan

DEN HAAG - Vrijdag is het weer zover, dan begint het kermisseizoen in Den Haag. Tussen 12 en 28 april kan je misselijk worden in zwaartekracht tartende attracties, knuffels en prullaria winnen en oliebollen eten tot je groen-geel ziet. Sinds woensdagochtend worden de attracties op het Malieveld opgebouwd.

Donderdag, 11. April 2019 - 13:50 Uhr
De kermis in Montfort leeft niet meer

Er komen dit jaar geen kermisattracties op de markt in Montfort. Dat is de uitkomst van een onlangs gehouden meedenksessie over het voortbestaan van het evenement.

Donderdag, 11. April 2019 - 13:49 Uhr
Wederom prikkelarme kermis tijdens grootse kermis met Pinksteren in Heerenveen

HEERENVEEN - Bij de kermis in Heerenveen tijdens Pinksteren is er ook dit jaar weer een prikkelarme kermis. Die vindt plaats op zaterdag 8 juni van 11.00 tot 13.00 uur.

Donderdag, 11. April 2019 - 13:48 Uhr
Kermis op de loswal in Diemen

DIEMEN - Op de loswal langs de Weespertrekvaart vindt van donderdag 11 tot en met zondag 14 april een kermis plaats. De kermis is vier dagen lang van 14.00 tot 22.00 uur geopend.

Donderdag, 11. April 2019 - 13:45 Uhr
Leuk! Binnenkort staat de kermis weer in Delft

Trek je portemonnee maar open, want kermis Delft komt weer naar de Paardenmarkt! Vijf dagen lang kun je een ritje maken in een van de vele attracties.

Dinsdag, 9. April 2019 - 13:35 Uhr
Volop vermaak op de kermis'

WOUDENBERG De jaarlijks Woudenbergse kermis trok afgelopen week weer volop bezoekers.

Montag, 8. April 2019 - 18:50 Uhr
Botsauto's vernield op kermis Klazienaveen

Afgelopen weekend zijn er botsautos vernield op de kermis in Klazienaveen. De eigenaar van de attractie is erg boos over de vernielingen. Hij gaat camera's installeren bij zijn attractie.

Samstag, 6. April 2019 - 09:51 Uhr
Haarlems mysterie: waarom is het maar liefst 16 dagen lang kermis in Haarlem?

Kermis, you love it or you hate it. Voor de liefhebbers is het in Haarlem rondom Koningsdag zestien dagen lang een groot feest. Voor de haters is het helaas zestien dagen lang afzien. Wij vroegen ons af, waarom is het eigenlijk zestien dagen lang kermis? Wij zochten het uit!

Samstag, 6. April 2019 - 09:50 Uhr
Toekomst van kleine kermissen in Meierijstad staat op het spel

SCHIJNDEL/VEGHEL - Meierijstad wil heel graag alle veertien kermissen binnen de gemeente behouden. Maar het is zeer de vraag of dat gaat lukken in de kleine kernen. En vooral: hoe?

Donderdag, 4. April 2019 - 09:32 Uhr
Heel Loosbroek gaat achter kermis staan

LOOSBROEK - Heel Loosbroek helpt om de vroege voorjaarskermis tot een succes te maken. Voor jong en oud zijn activiteiten bedacht. Zo gaan bijna honderd 55-plussers samen dineren.

Mittwoch, 3. April 2019 - 18:39 Uhr
Grootste nostalgische kermis van Nederland in Roosendaal weer groter

ROOSENDAAL - Na het succes van vorig jaar is de grootste nostalgische kermis van Nederland nog groter dan vorig jaar met maar liefst 36 attracties in Roosendaal. Van woensdag 17 april tot en met maandag 22 april loopt er een lang lint met antieke attracties over de Markt, de Bloemenmarkt en het Tongerloplein

Samstag, 30. März 2019 - 11:41 Uhr
Na vechtpartijtjes, Rijswijkse kermis zaterdag weer open

RIJSWIJK - De kermis in Rijswijk is zaterdag gewoon open gegaan. De politie zal het kermisterrein wel extra in de gaten houden. Op last van de burgemeester werd de kermis vrijdag vroegtijdig gesloten nadat er vechtpartijtjes tussen jongeren waren ontstaan. In de omliggende wijk zijn een aantal vernielingen aangericht.

Samstag, 30. März 2019 - 11:40 Uhr
30-03-2019 Verhuizing Schager kermis

SCHAGEN "Het was een erg mooie kermis en het blijft een erg mooie kermis." Kobus Kabalt, met Job de Voer al decennia lang organisator van de oudste traditie van de stad, is ervan overtuigd dat ook de nieuwe formule bij het publiek zal aanslaan.

Freitag, 29. März 2019 - 20:16 Uhr
Weinig toekomst voor kermis in Geldrop

GELDROP - De toekomst van de kermis in Geldrop ziet er niet goed uit. Dit jaar in september is er nog Kermis in Geldrop, maar daarna is het hoogst onzeker. Er is gewoon te weinig plek en op de plek die er is (Horecaplein) zijn de mogelijkheden beperkt.

Donderdag, 28. März 2019 - 19:18 Uhr
Mega Kermis Uden komt opnieuw met primeurs: Fun Factory, Laser Tag, Devil Rock en Fire Ball

UDEN - “Elk jaar hebben we primeurs, ook dit jaar weer en daar zijn we heel erg trots op Kermiswethouder Gijs van Heeswijk is zichtbaar trots dat de Mega Kermis Uden er opnieuw in geslaagd is om voor Nederland nieuwe attracties naar Uden te krijgen. “De ‘Fun Factory’ bijvoorbeeld. Dat is een heel nieuw soort attractie voor de kermis, een belevingshuis waarmee je in een gondel doorheen gaat

Donderdag, 28. März 2019 - 19:16 Uhr
Hoop voor kermis in Ravenstein

RAVENSTEIN - Eerder werd de kermis in Ravenstein nog afgezegd, maar nu gloort er hoop. Een groepje liefhebbers probeert het feest nieuw leven in te blazen

Dinsdag, 26. März 2019 - 10:53 Uhr
Column Kermis in Almere

Wat een armoe. Er is weer kermis, tussen aanhalingstekens dan. Ditmaal in Almere Buiten als zijnde de 'voorjaarskermis'. Een spectaculaire start van het kermisseizoen: het geluid staat er zo 'zacht' dat je elkaar op normaal niveau kunt horen praten. Ideaal voor de omwonenden, dat dan weer wel. Ik liep er van de week toevallig langs en besloot een rondje over de kermis te lopen waarna ik bijna moest huilen van ellende. Het duurde dan ook geen vijf minuten. Geen reuzenrad en al helemaal geen achtbaan.

Dinsdag, 26. März 2019 - 10:52 Uhr
'Prikkelarme kermis succes'

De kermis in Almere Buiten was zaterdagmiddag twee uur 'prikkelarm'. Er waren geen flikkerende lampen en er was zo min mogelijk geluid. Op die manier konden mensen die last hebben van de prikkels ook eens naar de kermis

Dinsdag, 26. März 2019 - 10:49 Uhr
Ondanks twee arrestaties in Bussum is de kermis rustig verlopen volgens burgemeester Ter Heegde: Er is altijd gerommel

Twee arrestaties. Politieagenten hanteren wapenstokken. Politiehonden worden ingezet. Boas surveilleren extra. Jeugdwerkers lopen rond om jongeren in toom te houden. Kermisexploitanten huren extra beveiliging in. Een opsomming van wat er nodig is geweest om de voorjaarskermis van Bussum die vandaag haar laatste dag beleeft rustig te laten verlopen

Freitag, 22. März 2019 - 20:29 Uhr
Sparen voor kermiskorting: Albert Heijn nieuwe partner Tilburgse Kermis

Eind juli verandert Tilburg weer tien dagen lang in de grootste kermisstad van de Benelux. De Tilburgse Kermis is al een tijdje bezig met vernieuwen, dit doen ze samen met evenementen en partners. Dit jaar gaan ze een grote samenwerking aan met de Albert Heijn. En dat betekent: een grote kermisspaaractie bij 21 vestigingen in de regio.

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden