Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Dinsdag, 8. Mai 2018 - 12:17 Uhr
Halsbrekende toeren op de Koemarkt: hoogste punt kermis bereikt

Purmerend – De opbouw van de kermis is begonnen en komt langzaam op gang. Vanmiddag werd de attractie Around the World gemonteerd. Met een kraan van Mick uit Volendam werd deze attractie van 60 meter hoog op zijn plaats gezet

Dinsdag, 8. Mai 2018 - 12:16 Uhr
Waarom is de mega-kermis in Nijkerk dit jaar zo klein?

NIJKERK - Velen is het opgevallen dat de kermis in de wijk Paasbos lang niet zo mega is dan in voorgaande jaren. Het is de samensteller van de kermis namelijk niet gelukt om voldoende attracties naar Nijkerk te halen en een eventuele verhuizing naar een andere datum meldde hij te laat. Dat zegt Jaap Venema, de secretaris van de stichting Veluwepoort, de vergunninghouder.

Mittwoch, 25. April 2018 - 20:35 Uhr
Turbo op de turbo! De kermis in Rotterdam is groter dan ooit!

Zwieren zwaaien rondjes draaien! Ben jij al geweest? Sinds afgelopen weekend staat de Koningskermis er weer! Dit jaar vind je de kermis natuurlijk weer aan het Lloyd Multiplein, groter en spectaculairder dan ooit! Er staan bijna 75 (!) attracties opgesteld aan de Schie, tot en met 6 mei kun je er heen.

Mittwoch, 25. April 2018 - 20:34 Uhr
Topattractie niet naar kermis Uden

UDEN - Het zit er dit jaar niet in tijdens de Udense kermis, een uitzicht over de stad van tachtig meter hoogte

Montag, 23. April 2018 - 09:08 Uhr
Burgemeester: geen botsautos tijdens kermis Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF Iedereen kan zich de commotie in 2017 nog wel herinneren over de kermis in Hippolytushoef. Burgemeester Nawijn wilde de botsautos geen plek meer geven vanwege de te krappe ruimte. Er volgden gesprekken en zelfs een heuze rechtzaak waarna er werd besloten voor de kermis 2017 de botswagens nog op de plek te dulden maar voor 2018 moest er een oplossing worden gevonden in de vorm van een nieuwe plaats.

Montag, 23. April 2018 - 09:07 Uhr
Kermis in aanbouw op nieuwe gemeentehuisplein Barendrecht

BARENDRECHT – Het is even passen en meten op zo’n nieuw gemeenteplein, maar de meeste attracties van de Barendrechtse kermis staan inmiddels op zijn plaats. Een aantal attracties wordt nog in elkaar gezet.

Dinsdag, 17. April 2018 - 12:36 Uhr
Nostalgische kermis keert definitief terug in Roosendaal

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de kogel dan echt door de kerk: Roosendaal krijgt ook in 2019 een nostalgische kermis. Dat heeft het Roosendaalse college van burgemeester en wethouders besloten. De eerste editie van enkele weken geleden was een dermate succes, dat de gemeente van de nostalgische kermis een jaarlijks terugkerend evenement wil maken

Freitag, 13. April 2018 - 12:38 Uhr
Geniet zaterdag van een prikkelarme in de kermis in Den Haag

Omdat mensen met epilepsie, autisme of een niet aangeboren hersenletsel te veel prikkels krijgen op een normale kermis, wordt dit jaar voor het eerst een Prikkelarme Kermisdag georganiseerd. Zaterdagmiddag is de kermis op het Malieveld twee uur lang rustiger dan normaal

Freitag, 13. April 2018 - 12:36 Uhr
Funrun op Tilburgse kermis: 10 kilometer hardlopen over kermisterrein

Tijdens de Tilburgse Kermis is er dit jaar voor het eerst een Kermisrun, op zondagochtend 29 juli. De route van het hardloopevenement loopt over het kermisterrein en over verschillende attracties.

Freitag, 13. April 2018 - 12:35 Uhr
Nostalgische kermis keert definitief terug in Roosendaal

ROOSENDAAL - Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de kogel dan echt door de kerk: Roosendaal krijgt ook in 2019 een nostalgische kermis. Dat heeft het Roosendaalse college van burgemeester en wethouders besloten. De eerste editie van enkele weken geleden was een dermate succes, dat de gemeente van de nostalgische kermis een jaarlijks terugkerend evenement wil maken.

Donderdag, 12. April 2018 - 14:55 Uhr
HEERENVEEN Nog ongeveer een maand te gaan en dan gaat de grootste kermis van Friesland weer van start.

Het Burgermeesterkuperusplein word weer omgetoverd tot een pretpark. Deze editie komen er 5 nieuwe attractie’s naar Heerenveen. Nieuw dit jaar is de Top spin, Spacejam, Rainforest, Ghost villa en Niagra adventure.

Montag, 2. April 2018 - 17:10 Uhr
Nostalgische kermis in jarig Roosendaal smaakt nu al naar meer

ROOSENDAAL - Wat een leuk feest viert het jarige Roosendaal deze dagen toch op de Markt en op het Tongerloplein. De nog tot woensdag durende nostalgische kermis ter ere van het 750-jarig bestaan, roept bij veel bezoekers oude herinneringen op en smaakt nu al naar meer.

Montag, 2. April 2018 - 17:09 Uhr
Amerfoort /Vathorst krijgt in april een kermis

AMERSFOORT In de week van 11 tot en met 15 april kunnen inwoners van Amersfoort en omstreken genieten van een kermis in Vathorst.

Dinsdag, 27. März 2018 - 07:48 Uhr
Kermis morgen van start met gratis ritjes

Woensdag 28 maart opent de kermis om 13.00. De organisatie meldt dat bij attracties is het eerste rondje gratis. Dit jaar zijn er onder meer botsauto’s, de Polyp, de rups, de bank en Outback Adventure. De laatste attractie is nieuw in Ridderkerk

Dinsdag, 27. März 2018 - 07:47 Uhr
BOMVOL PROGRAMMA OP NOORD-SCHARWOUDE KERMIS

NOORD SCHARWOUDE - Aankomend weekend is het weer groot feest op de Speelweide in Noord Scharwoude.

Freitag, 23. März 2018 - 17:25 Uhr
Traditie: bezoek een kermis met Pasen

maart 2018 Toerisme Landelijk In sommige dorpen en steden is het een echte traditie. Met Pasen ga je naar de kermis! Geen lammetjes en brunch, maar attracties en suikerspinnen voor een dagje plezier met het hele gezin. Waar stap jij in de botsauto's? In deze 5 plaatsen vind je een echte paaskermis.

Freitag, 23. März 2018 - 17:23 Uhr
Kermis voor gemeentehuis weer open

BUSSUM - Er staat van alles: van etenskraampjes tot de bekende speelautomaten. De kermis staat er weer.
de kermis staat weer zoals vertrouwd op de parkeerplaats voor het gemeentehuis.

Freitag, 23. März 2018 - 17:21 Uhr
Kermis op Venserkade in Diemen

DIEMEN - Op de Venserkade in Diemen-Zuid vindt van donderdag 5 april tot en met zondag 8 april de jaarlijkse kermis plaats

Sonntag, 18. März 2018 - 10:40 Uhr
Van een koude kermis thuiskomen

Het is een koud weekend. En dat merken ze ook op de ‘Voorjaarskermis’ bij de Americahal. En dat het ‘bij’ de Americahal is en niet ‘in’ de Americahal, ook dat zorgt ervoor dat vandaag (zaterdag 17 maart) maar weinig Apeldoorners zin hadden om door de kou die kant op te gaan. Want voor het eerst kan je niet even naar binnen om op te warmen.

Sonntag, 18. März 2018 - 10:39 Uhr
Echte kermisliefhebbers deert kou niet in Hoogeveen (maar heel druk was het niet)

Hoe snijdend koud het ook is, de echte liefhebbers laten zich niet weerhouden, zo bleek zaterdag op de kermis in Hoogeveen. Maar druk was het zeker niet

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden