Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Freitag, 8. September 2017 - 19:55 Uhr
Regenachtige start van de Kermis in Volendam 2017

Vrijdagmiddag om 14.00 uur ging de Kermis 2017 van start.Zoals voorspeld was het regenachtig weer dus de eerste uren was het vrij rustig op het kermisterrein. Leerlingen van de Vincentiusschool konden als eerste “proefdraaien” en mochten gratis ritjes in enkele attracties. De regenbuien werden door hen voor lief genomen

Donderdag, 7. September 2017 - 18:22 Uhr
Krimpt de kermis?

Het lijkt wel alsof de kermis elk jaar kleiner wordt” dacht fotograaf Erik Esteie toen hij over de kermis in Zaandam liep.Het was hem twee jaar geleden al opgevallen maar sindsdien lijkt de kermis opnieuw gekrompen.

Mittwoch, 6. September 2017 - 18:39 Uhr
Elstenaren woedend over 'zielig kermisje met oude meuk'

ELST - Een draaimolen, botsauto's en een oude rups. Veel meer was de kermis in Elst dit jaar niet. Bezoekers waren er nauwelijks. Er moeten meer attracties komen, vinden veel inwoners, en een nieuwe locatie kan ook helpen

Mittwoch, 6. September 2017 - 18:37 Uhr
Botsauto"s, suikerspinnen en een reuzenrad: vanaf dinsdag is het kermis in Delf

De kermiskriebels vliegen alweer in het rond: vanaf dinsdag 12 september staat de najaarskermis in Delft. Tot en met zondag 17 september kan je je op de Markt te goed doen aan leuke attracties, spellen en snoepgoed.

Dinsdag, 5. September 2017 - 19:17 Uhr
We missen een topattractie op kermis Zaandam

Op sociale media wordt veel kritiek geuit op de kermis in Zaandam die nog tot 10 september op De Burcht te vinden is. Slechte locatie, een gebrek aan goede attracties en weinig bezoekers.

Dinsdag, 5. September 2017 - 19:16 Uhr
Tevredenheid over grotere kermis Geldrop, al is niet iedereen blij

GELDROP - Over het Geldropse Horecaplein schalt het vrolijke gegil van een stel pubers vanuit een vervaarlijk hoog en snel draaiende attractie en op de stoep bij het parkeerterrein aan De Meent ligt een tamelijk vers plakkaat braaksel; de kermis is overduidelijk in town

Montag, 4. September 2017 - 19:21 Uhr
Nieuwe locatie kermis Roosendaal 'stukken beter dan de Wipwei

ROOSENDAAL - "Turboooo...", komt er uit de speakers van de attractie Mad Mill, waarna het deuntje van de populaire New Kids Turbo-film volgt. De ronddraaiende balk begint sneller te draaien en het eerste slachtoffer valt spoedig. "Helaas, nummer drie", volgt er uit de speakers.

Freitag, 1. September 2017 - 16:03 Uhr
Kermis Haren ontvangt botsauto's met open armen

HAREN - Het heeft veel energie, tijd en volgens de dorspraad zelfs een beetje geld gekost, maar het resultaat is daar: er staan botsauto's op de kermis in Haren. Die gaat zatermiddag van start en duurt tot en met dinsdag.

Freitag, 1. September 2017 - 16:02 Uhr
Liessel wil weg dicht tijdens kermis

LIESSEL - Het overgrote deel van de kermisklanten uit Liessel wil de oude opstelling van de kermis terug. Nu rijdt het verkeer van de Hoofdstraat langs de kermis af. Daarnaast moet er ook iets gebeuren aan het vernielgedrag van jongeren.

Freitag, 1. September 2017 - 16:01 Uhr
Kermis Wintelre op drie locaties is te veel

WINTELRE - MFA De Rosdoek, café D'n Babbel en een feesttent aan de Biemeren. Op drie locaties kunnen de kermisvierders tijdens Wintelre kermis terecht. Drie is te veel vinden alle betrokkenen. Maar zowel Hein van den Hurk van D'n Babbel, Jan Heuveling namens mfa De Rosdoek als Mies van Loon die de feesttent aan de Biemeren heeft, willen er geen woorden aan vuil maken.

Freitag, 1. September 2017 - 16:00 Uhr
Tegenvallende kermis Oosterhout roept nog altijd veel vragen op

OOSTERHOUT - De tegenvallende kermis in augustus in Oosterhout blijft de gemoederen bezighouden. De gemeente heeft toegegeven dat het 'geen ideale situatie' was, omdat 'het aanbod op de kermis niet compleet was'. Toch zijn veel vragen nog steeds niet beantwoord. Peter de Laat van Gemeentebelangen wil het naadje van de kous weten en heeft vragen gesteld aan het college.

Montag, 28. Augustus 2017 - 11:43 Uhr
Kermis in Roosendaal

Vrijdag 1 september gaat de Roosendaalse kermis weer van start op de volgende locaties: Markt, Tongerloplein, Kade, Kadeplein en Oostelijke Havendijk. De kermis in Roosendaal behoort met zo'n 250.000 bezoekers en ruim 90 attracties tot de top vijf van grootste Nederlandse kermissen.

Montag, 28. Augustus 2017 - 11:42 Uhr
Natte start, stralend einde, tevredenheid over Bossche kermis

DEN BOSCH - De Bossche kermis werd vorige week vrijdag in de regen geopend, maar na een natte start overheerste vooral de zon. Tot en met het stralende laatste weekeinde. Mede daarom is Henri Holtz, die de kermis coördineert voor de gemeente Den Bosch, dik tevreden over het volksvermaak.

Montag, 28. Augustus 2017 - 11:40 Uhr
Publieksprijs voor Heroes City in Den Bosch

DEN BOSCH - Traditiegetrouw heeft de gemeente Den Bosch met een enquête gepeild welke attracties op de kermis extra waardering verdienen met een publieksprijs. Bijna 400 bezoekers lieten weten om welke favorieten het gaat. In de categorie grootvermaak werd Heroes City het meest gewaardeerd.

Freitag, 25. Augustus 2017 - 11:31 Uhr
Kritiek op kermis suddert door

OOSTERHOUT - De laatste editie van de Oosterhoutse kermis krijgt vanwege alle kritiek op Facebook nog een staartje. De politiek gaat vragen stellen en de gemeente vraagt aan de inwoners hoe zij de toekomst van de kermis zien.

Freitag, 25. Augustus 2017 - 11:29 Uhr
Hoera, het is weer tijd voor de kermis!

De Oranjefeesten van de Stichting Kermis Langeraar (SKL) zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus a.s. De kermis staat op het parkeerterrein van het Altior-complex. Zoals ieder jaar worden er van donderdag tot en met zaterdag tal van activiteiten in Langeraar georganiseerd waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Dit jaar is er een nieuwe opening van de kermis, nl. met een vlaggetjesparade. Vanwege de belasting van het milieu hebben we moeten besluiten om de ballonnenoptocht te vervangen voor een ander vorm van opening

Freitag, 25. Augustus 2017 - 11:28 Uhr
Bewoners Helenaveen slaan handen ineen voor kermis

HELENAVEEN - De bewoners van Helenaveen zetten dit jaar samen de schouders eronder om de dorpskermis aantrekkelijk en leuk te houden. Dit was een initiatief van de dorpsraad, die een speciale kermis-werkgroep oprichtte om de organisatie van de kermis meer draagvlak te geven

Dinsdag, 22. Augustus 2017 - 19:47 Uhr
De teloorgang van de kermis

De kermis is de laatste jaren minder populair geworden. In 2012 telde Nederland 1370 kermissen in Nederland. Dat zijn er 300 tot 400 minder dan twintig jaar eerder. Volgens de Kamer van Koophandel daalde ook het aantal kermisexploitanten van 1005 in 2009 naar 923 nu. Heeft de kermis nog toekomst in Nederland?

Dinsdag, 22. Augustus 2017 - 19:46 Uhr
Lopend Vuur: Mij niet gezien op de kermis

In de binnenstad van Groningen start vandaag de Bommen Berend-kermis. Tot en met Groningens Ontzet kun je terecht op de Grote Markt voor attracties, goktenten en oliebollen

Dinsdag, 22. Augustus 2017 - 09:24 Uhr
Is de kermis leuk of 'triest'?

OOSTERHOUT - Sommige mensen vinden de Oosterhoutse kermis dit jaar tegenvallen. Op een zonnige maandagmiddag blijkt dat kinderen en ouderen daar niet zo'n last van hebben. Zij vermaken zich prima. Het was maandag een gezellige drukte op de kermis in het Slotpark en de op Heuvel

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden