Home
U bent op de pagina:: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Montag, 2. September 2019 - 13:47 Uhr
Kermis Geldrop hinkt op twee gedachten:De attracties staan dit jaar op elkaar gepropt

GELDROP - Op de Heuvel in Geldrop stonden de kermisattracties op elkaar gepakt terwijl op het horecaplein liveoptredens te horen waren. Beide onderdelen behoren tot 'Kermis Geldrop', maar leken gescheiden van elkaar te bestaan. De kermisgangers vinden dat de echte kermis meer ruimte verdient en zeker niet mag verdwijnen

Dinsdag, 27. Augustus 2019 - 18:24 Uhr
Is de kermis in Luxemburg groter dan in Tilburg? Nee, zegt de gemeente opgelucht na telling van attracties

TILBURG - Is Tilburg de titel van Grootste Kermis van de Benelux kwijt? Jaarmarkt Schueberfouer in Luxemburg telt dit jaar 231 exploitanten. Tilburg kende dit jaar iets meer dan 200 attracties. In de voorgaande jaren waren er dat meer omdat er ook kermisattracties op de Spoorlaan en Brokxlaan stonden.

Dinsdag, 27. Augustus 2019 - 18:23 Uhr
Drukke en vooral tropische editie van Waspikse kermis

WASPIK - Zweten, puffen en vooral veel drinken op de Waspikse kermis. De tropische zomerweer zorgde voor zonnige, maar warme taferelen. Vooral de verschillende terrassen leken er van te profiteren. De kermis werd de eerste drie dagen beter bezocht dan voorgaande jaren.

Montag, 26. Augustus 2019 - 20:47 Uhr
Showtime en Space Jam blikvangers Budelse kermis

BUDEL - Liefhebbers van kermisvermaak kunnen vanaf zaterdag vijf dagen lang zwieren, botsen en rondjes draaien in het centrum van Budel. Met attracties als Showtime en Space Jam heeft de kermis dit jaar meerdere grote blikvangers

Montag, 26. Augustus 2019 - 20:46 Uhr
Dommelse kermis groeit elk jaar een beetje groter

DOMMELEN - Ondanks de tropische temperaturen was het het afgelopen weekend gezellig druk op de kermis in Dommelen. Langzaamaan lijkt de kermis elk jaar een beetje te groeien.

Donderdag, 22. Augustus 2019 - 20:39 Uhr
Ritprijs en aantal dagen Osse kermis mogelijk op de schop

OSS - Terwijl de exploitanten hun attracties afbouwen, wordt achter de schermen al druk gediscussieerd over de kermis van 2020. Belangrijkste vragen: hoeveel dagen duurt die? En wat mag een ritje maximaal kosten? De verdeeldheid is groot.

Mittwoch, 21. Augustus 2019 - 18:54 Uhr
De kermis in Den Bosch is al een attractie op zich

DEN BOSCH - Ergens een kaartje voor kopen hoeft niet per se. Alleen kijken op de kermis is ook al leuk.

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:24 Uhr
Geen vuurwerkshow op kermis Boxtel, vergunning werd te laat aangevraagd

BOXTEL - Net als op de kermis in Schijndel mag ook op de Boxtelse kermis de vuurwerkshow niet doorgaan. Alleen heeft het in Boxtel een heel andere reden: ,,De vergunning werd door het vuurwerkbedrijf te laat aangevraagd", zo meldt een woordvoerster van de gemeente Boxtel.

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:23 Uhr
Hoofdprijs voor burgemeester bij opening Blaricumse kermis

Burgemeester Joan de Zwart dacht maandag rond het middaguur ’gewoon even’ de zestigste Blaricumse kermis te openen, maar ging naar huis met ’de hoofdprijs’.

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:22 Uhr
Osse kermis ook zonder feest 'gewoon gezellig'

Strengere geluidsnormen, flink gewijzigde feesten, en dan werkt het weer ook nog tegen. Een kermis valt om minder in het water. Maar niet in Oss.

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:20 Uhr
Lasershow bij kermis in Nederweert

Nederweert staat van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 augustus in het teken van de jaarlijkse kermis. Behalve met de attracties en een horecaprogramma kan dit jaar worden kennisgemaakt met de nieuwe burgemeester Birgit Op de Laak. Daarnaast viert de prikkelarme kermis het eerste lustrum. De kermis sluit voor het eerst af met een lasershow.

Sonntag, 18. Augustus 2019 - 19:18 Uhr
Bezoekers van kermis Varsseveld vast in attractie

VARSSEVELD - Hachelijke momenten voor bezoekers aan de Top Spin zaterdagavond op de kermis in Varsseveld. Ze kwamen vanwege een stroomstoring vast te zitten in de attractie.

Sonntag, 18. Augustus 2019 - 19:17 Uhr
De Osse kermis in het klein op miniatuurkermis

OSS - Een reuzenrad, ballenkraam en zweefmolen, maar dan net even anders. Terwijl de kermisexploitanten buiten te maken krijgen met de grillen van het weer, vermaken Marco Frericks (47) en Dennis van Ooijen (24) voor het vijfde jaar op rij bezoekers binnen met hun miniatuurkermis.

Sonntag, 18. Augustus 2019 - 19:15 Uhr
Bossche prikkelarme kermis zonder toeters en bellen Zelfs de botsautos rijden langzamer

DEN BOSCH - Trots haalt Sven van 8 zijn gekleurde springveer uit het doosje.Heb ik net gewonnen op de Bossche kermis", zegt het jongetje dat niets kan zien. ,,Mama en de meneer van de schiettent hebben mij geholpen bij het richten van het geweer. Ze zeiden schieten'. Ik haalde de hendel over en prijs

Samstag, 17. Augustus 2019 - 19:16 Uhr
Kermis Weert in top 10 best bezochte gratis evenementen

De Weerter kermis staat op plaats tien in de top honderd van meest bezochte gratis evenementen van Nederland.

Samstag, 17. Augustus 2019 - 19:15 Uhr
De kermis van Den Bosch: alles uit de kast voor de snelle kick

DEN BOSCH - Van de lente tot de herfst zetten kermisexploitanten hun attracties op in stad en dorp. Daarbij is er zoveel meer dan alleen zwaaien en zwieren. Deze week de kermis van Den Bosch. Waar het steeds hoger, sneller, harder, enger en extremer wordt. De thrillrides doen het goed

Samstag, 17. Augustus 2019 - 19:15 Uhr
Controle op kermis: Zwolle wil geen nepwapens meer als prijs

Een imitatiepistool winnen met een kermisspelletje? Wettelijk gezien mag het. Maar de gemeente Zwolle wil ’t niet hebben. Desondanks duikt-ie jaarlijks weer op.

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:40 Uhr
Osse kermis kan best tegen een drupje, bezoekers niet van suiker

OSS - Het regent komende kermisdagen in Oss niet alleen prijzen. Hoe blijven bezoekers droog? Wat verwachten exploitanten? En gooit de regen olie op het vuur van de oudste discussie rond de kermis in Oss

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:38 Uhr
Reddingsactie voor kermis Siebengewald:We moeten het proberen, anders bloedt het hier dood

Een groep ondernemers gaat proberen in Siebengewald het kermisfeest van weleer terug te krijgen.

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:37 Uhr
Kermis in Schagerbrug

SCHAGERBURG Het tweede weekend van september barst de kermis in Schagerbrug weer los. Ook dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld, voor jong en oud.

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden