Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Samstag, 21. Juli 2018 - 07:22 Uhr
De Tilburgse Kermis is begonnen: tien dagen lang gekkenhuis in de stad

TILBURG - De Tilburgse Kermis is officieel begonnen! Tien dagen lang staat de stad volledig op zijn kop. Omroep Brabant is er live bij tussen tien uur 's avonds en één uur 's nachts met Brabantse Nachten Zijn Lang

Samstag, 21. Juli 2018 - 07:21 Uhr
Kermis in Hippolytushoef gaat door met attracties: exploitanten laten dorp niet in de steek

De zomerkermis in Hippolytushoef wordt geen kroegkermis Het Wieringer evenement (26-30 juli), dat aan een zijden draadje hing, gaat toch door: met attracties.

Samstag, 21. Juli 2018 - 07:20 Uhr
Venray klaar voor kermis

De kermisliefhebbers moeten nog even geduld hebben, maar op vrijdag 3 augustus barst het feestgedruis in Venray weer los. De officiële aftrap van de Venrayse kermis is om 13.45 uur

Donderdag, 19. Juli 2018 - 20:47 Uhr
De haai hangt stevig: controleurs keuren attractie op Tilburgse Kermis

TILBURG - Om op de kermis te mogen staan moeten exploitanten hun attracties periodiek laten keuren. Controleurs van TÜV inspecteerden donderdag Pirates Adventures, een attractie met zeerovers en papegaaien.

Donderdag, 19. Juli 2018 - 20:46 Uhr
Kermis opbouwen? Kwestie van niet naar beneden kijken

Do 19 juli: Over calorieën hoef je je geen zorgen te maken als je de Mine Tower opbouwt. Aan de voet van de hoogste attractie propt een bouwer een fastfoodmaaltijd naar binnen. En klimt daarna tachtig meter omhoog.

Donderdag, 19. Juli 2018 - 20:45 Uhr
Nog een nachtje slapen: Tilburg is klaar voor de kermis

Tilburg is klaar voor de kermis! Nog een nachtje slapen en Tilburgs grootste evenement begint: de kermis. De exploitanten zetten de puntjes op de spreekwoordelijke i, de fusten in de horeca worden aangesloten en de verschillende podia zijn bijna klaar met de opbouw. Wij deden vandaag nog een rondje over het kermisterrein om de laatste vorderingen voor jullie vast te leggen

Donderdag, 19. Juli 2018 - 20:44 Uhr
Kermis kost de gemeente Tilburg geld: 'We doen het voor de stad

TILBURG - De tijd dat de kermis voor Tilburg melkkoe was, is definitief voorbij. De gemeente legt er sinds vorig jaar zelfs iets op toe. ,,Maar we organiseren de kermis niet voor de gemeente", zegt wethouder Erik de Ridder.

Donderdag, 19. Juli 2018 - 20:43 Uhr
Weer een bungeejump op de kermis, komt op plek van LunaLunaLuna

De bungeejump keert terug op de kermis. Deze attractie waarbij mensen van zestig meter hoogte aan een elastiek naar beneden springen, staat in het wandelpad tussen het spoor en de Koepelhal. In die strook zou theaterkermis LunaLunaLuna staan, maar dat nieuwe evenement is afgelast vanwege hoge keuringseisen voor de theatrale attracties.

Mittwoch, 18. Juli 2018 - 20:40 Uhr
Nieuwe' kermis Valkenswaard nog geen succes

TILBURG - Zijn wieg stond in een woonwagen in Tilburg, de kermis daar blijft voor hem de top. Na zijn vader, zijn oom, zijn opa is ook Niek Moonen altijd maar onderweg. Dit jaar voor het eerst met een attractie in de categorie hoog en hard.

Mittwoch, 18. Juli 2018 - 20:38 Uhr
Kind van de Tilburgse kermis staat daar nu met de Reactor, hard en hoog

TILBURG - Zijn wieg stond in een woonwagen in Tilburg, de kermis daar blijft voor hem de top. Na zijn vader, zijn oom, zijn opa is ook Niek Moonen altijd maar onderweg. Dit jaar voor het eerst met een attractie in de categorie hoog en hard.

Mittwoch, 18. Juli 2018 - 20:37 Uhr
Kermiswethouder maakt zich geen zorgen: afzeggingen zie je elk jaar

TILBURG - Grote attracties haken af en de theaterkermis is afgelast. Op sociale media vragen mensen om de scalp van de kermiswethouder. Erik de Ridder gelooft nog steeds in een mooie kermis, met goede vervangers voor wegblijvend grootvermaak

Dinsdag, 10. Juli 2018 - 08:06 Uhr
Osse kermis heeft er een attractie bij: speeddaten

OSS - In Oss hoef je niet meer alleen naar de kermis. Als je je voor 1 augustus via Facebook aanmeldt, gaat het kermisteam een speeddate voor je regelen. In de rups.

Dinsdag, 10. Juli 2018 - 08:05 Uhr
Kermis Steenbergen: 'Het kermisleven is hard werken en stressvol, maar ontzettend leuk'

STEENBERGEN - ,,We zijn blij om jullie weer te zien." Zo werden ook dit jaar de exploitanten van de kermis in Steenbergen weer begroet. Sommige kermisfamilies komen hier al meer dan vijftig jaar

Donderdag, 5. Juli 2018 - 19:56 Uhr
Hans (54) en Tommy (50) staan al hun hele leven op de kermis van Helmond: 'Het bloeit weer op

VIDEO'SHELMOND - Hans van Tol en neef Tommy Boesveld staan al heel hun leven op de Helmondse kermis. Na mindere jaren zien zij tot hun geluk het vermaakfeest weer opbloeien. Donderdag gaat die om 16.00 uur van start.

Donderdag, 5. Juli 2018 - 19:55 Uhr
Osse Kermis legt vervangers vast voor afgehaakte attracties

OSS - De organisatie van de Osse Kermis heeft vervanging gevonden voor de twee attracties die onlangs afhaakten. Dat meldt tevreden kermismeester Sander Steinvoort, die weer rustig kan slapen. ,,We zaten toch tegen sluitingstijd aan om nog exploitanten naar Oss te halen."

Donderdag, 5. Juli 2018 - 19:54 Uhr
Win een rondje over de nostalgische kermis met het hele gezin

Ben jij een echte kermisliefhebber? Dan ben je tijdens de Tilburgse kermis zeker op de nostalgische kermis te vinden. Rondjes in de zweefmolen, een kijkje nemen in het muizenmuseum en slaan op de kop van jut. Lijkt het jou leuk om een rondje over de kermis te doen met je familie of vrienden? Dan hebben wij een leuke prijs voor jullie in de aanbieding!

Samstag, 30. Juni 2018 - 16:27 Uhr
Frits Hoefnagels (60) voor de 75e keer naar Eersel kermis met 'zijn' lunapark

EERSEL - De kermis verandert. Het moet hoger, wilder en harder. Niet voor Frits Hoefnagels (60). Zijn familie komt al 75 jaar naar de Eerselse kermis met het lunapark. In al die jaren is er eigenlijk weinig aan de attractie veranderd. Het is en blijft in ieder geval hard werken.

Samstag, 30. Juni 2018 - 16:25 Uhr
Geen reuzenrad op Tilburgse kermis

TILBURG - De Tilburgse kermis moet het dit jaar zonder reuzenrad doen. Het is de gemeente niet gelukt om 'The View' naar de stad te halen. ,,Helaas, superjammer", zegt een woordvoerster van de gemeente. ,,Meestal hebben we geluk, dit keer niet."

Donderdag, 28. Juni 2018 - 19:13 Uhr
Vughtse kermis zaterdag van start

De jaarlijkse Kermis in Vught begint op zaterdag 30 juni en duurt tot en met woensdag 4 juli. Er zijn in totaal 20 attracties, waaronder een booster, rups en funhouse.

Donderdag, 28. Juni 2018 - 19:12 Uhr
De Spoorzone hotspot tijdens kermis: (bier)festivals, feesten, optredens en theater

Waar de Spoorzone de afgelopen twee jaar al steeds meer en meer bij de Tilburgse kermis werd betrokken, kun je het deze editie van de kermis echt een hotspot noemen. Vele festivals, feesten en optredens strijken neer in dit hippe gebied. Wij zetten het voor je op een rijtje.

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden