Home
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Donderdag, 11. Oktober 2018 - 11:57 Uhr
Oktoberfeest: het foute feestje dat mega werd

Sittard is trendsetter. Het Oktoberfeest dat in 2005 min of meer toevallig ontstond, wordt overal gekopieerd. Morgen barst het weer los. Waarom zijn bier, schlagers en lederhosen zo populair? "Hollanders begrijpen onze traditie niet."

Donderdag, 11. Oktober 2018 - 11:56 Uhr
Oktoberfeest op Familienplatzl Ligne-plein

Oktoberfeest is beregezellig, ook voor de kinderen! Maar buiten Lollypop op woensdag lopen de kleintjes in die grote tenten al gauw verloren en hebben papa en mama amper de kans om te genieten van een lekker glas, want: het grut moet in de gaten gehouden worden.

Mittwoch, 10. Oktober 2018 - 11:12 Uhr
Nieuwe attracties en frightnight op de kermis: zo kan je gratis munten winnen!

Vorig jaar werd de kermis voor het eerst weer in de binnenstad gehouden. En dat is zo goed bevallen, dat ook dit najaar de kermis weer in het centrum is. Bovendien komen er een paar hele bijzondere, nieuwe attracties naar Bergen op Zoom!

Mittwoch, 10. Oktober 2018 - 11:11 Uhr
Sportveld Kleverlaan volgens stichting niet geschikt voor kermis en meer

Was je de afgelopen dagen te druk met weekend vieren om het nieuws te volgen? Geen nood, we hebben de belangrijkste dingen die dit weekend gebeurden in Haarlem voor je op een rijtje gezet. Ben je weer helemaal bij!

Mittwoch, 10. Oktober 2018 - 11:09 Uhr
Kermis toch gewoon in binnenstad van Venlo

Helemaal klaar waren ze met de binnenstad van Venlo, kermisorganisator Frank Vale en Jan Vallentgoed, exploitant van het reuzenrad. Toch zijn beiden dit jaar gewoon weer terug. Want het liefst zitten we in de binnenstad

Donderdag, 4. Oktober 2018 - 12:22 Uhr
Politieonderzoek naar rellen en bedreigingen Bussumse kermis in volle gang

De politie is op zoek naar getuigen van de tientallen relschoppers tijdens de najaarskermis in Bussum. Een grote groep jongeren is verantwoordelijk voor bedreigingen en relletjes.

Donderdag, 4. Oktober 2018 - 12:20 Uhr
Relletjes en bedreigingen op Bussumse kermis

De najaarskermis in Bussum is volledig uit de hand gelopen. Zo’n 200 relschoppers hebben vrijdag op de eerste kermisavond huisgehouden in het centrum van Bussum. Ook de andere avonden was het onrustig. Vooral dankzij de inzet van extra politie is het niet tot verdere ongeregeldheden gekomen. Wel overweegt burgemeester Han ter Heegde van de gemeente Gooise Meren om de najaarskermis in Bussum te schrappen.

Dinsdag, 2. Oktober 2018 - 08:25 Uhr
De Leidse kermis is er klaar voor

LEIDEN - Vandaag nog de laatste dingen checken en dan kunnen de testrondjes gedaan worden. De Leidse kermis is er klaar voor. Unity.NU ging langs bij de opbouw.

Dinsdag, 2. Oktober 2018 - 08:23 Uhr
Let op! Op deze dagen is het weer tijd voor kermis in Nijmegen

Traditiegetrouw staat de najaarskermis van Nijmegen op de planning. Van zaterdag 6 tot en met zondag 14 oktober staat het centrum van Nijmegen vol met spannende attracties en oliebollen- en suikerspinnenkramen

Freitag, 28. September 2018 - 19:09 Uhr
Kermisattractie Top Spin Weert met vertraging open

De kermisattractie Top Spin op de hoek van het Bassin en de Kasteelsingel in Weert zal vrijdag wat later opengaan. De opbouw van de attractie heeft volgens bedrijfsleider Ivo Leugemors forse vertraging opgelopen door onduidelijkheid over keuringspapieren

Freitag, 28. September 2018 - 19:08 Uhr
Paniek voorkomen: brandweeroefening kermis Weert afgelast

Een brandweeroefening die vrijdagochtend zou plaatsvinden op het kermisterrein in Weert is afgelast, laat postcommandant Dennis Stultiens weten. Tot de afgelasting is besloten om ongewild paniek onder mensen te voorkomen.

Donderdag, 27. September 2018 - 11:20 Uhr
Alles over de kermis in Weert

Van vrijdag 28 september tot en met woensdag 3 oktober verandert de binnenstad van Weert in een groot pretpark. De jaarlijkse Kermis Weert is de op een na grootste kermis van Nederland. Ruim 130 attracties staan op 7 kermispleinen, die elk afzonderlijk een volwaardige kermis vormen. Ook dit jaar is er weer een groot aantal mooie publiekstrekkers. En hoewel de ritprijzen voor het eerst in jaren iets worden verhoogd, is Kermis Weert nog de snelste, grootste en goedkoopste kermis van Limburg!

Donderdag, 27. September 2018 - 11:18 Uhr
Kermis klaar voor Jouster Merke 2018

JOURE De laatste hand is woensdagmiddag aan de jaarlijkse kermis gelegd. Ook dit jaar staan een tiental attracties opgesteld op de Sinnebuorren. Veel jeugd en ouders met hun kinderen namen even een kijkje, voordat het feest donderdag los barst

Donderdag, 27. September 2018 - 11:17 Uhr
Kermis strijkt weer neer voor gemeentehuis Bussum

BUSSUM - Een paar dagen dolle pret: de kermis komt er weer aan. De kermis gaat komende vrijdag open, op de parkeerplaats voor het gemeentehuis aan de Brinklaan.

Donderdag, 27. September 2018 - 11:15 Uhr
Beter alternatief voor kermis op Zaanenlaan Haarlem

Voor de kermis op de Zaanenlaan is een betere plek gevonden: het grasveld op de hoek van de Kleverlaan en de Jan Haringstraat. De gemeente wil een eventuele verhuizing naar deze locatie eerst verder uitwerken voordat een definitief besluit wordt genomen.

Donderdag, 27. September 2018 - 11:14 Uhr
Zutphense kermis alleen weg uit binnenstad bij beter alternatief

ZUTPHEN - Het was dit jaar misschien toch niet de laatste keer dat de kermis in Zutphen in de binnenstad was. Maandag nam de Zutphense gemeenteraad een motie aan waarin staat dat de kermis alleen verplaatst mag worden als er na overleg met alle betrokkenen een goed alternatief is. En dat lijkt nog ver weg

Donderdag, 6. September 2018 - 11:40 Uhr
Volendam krijgt weer een attractieve kermis

Ondanks de plensbuien woensdag, ging de opbouw van de kermisattracties gestaag door. Langzaam aan komt het totaalplaatje van de Volendammer kermis in beeld. Achter de Amvo staan naast de botsautos, het Reuzenrad, de Power Polyp, Booster Maxxx en nog enkele spectaculaire attracties en kermiskramen, die reeds opgebouwd zijn

Donderdag, 30. Augustus 2018 - 13:07 Uhr
Kermis Weert komt er aan

Van vrijdag 28 september t/m woensdag 3 oktober verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd. De nieuwe Mine Tower is dit jaar letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten. Vanaf 90 meter hoogte kijk je over Weert uit, voordat je met een ‘vrije val’ weer met 140 kilometer per uur naar beneden gaat

Donderdag, 30. Augustus 2018 - 13:05 Uhr
Graafwerk haven Zevenbergen: kermis verkast naar Kristallaan

ZEVENBERGEN - Het centrum van Zevenbergen blijft volgend jaar verstoken van kermisvertier. De attracties verkassen eenmalig naar de Kristallaan om ruimte te maken voor het opengraven van de haven.

Mittwoch, 29. Augustus 2018 - 18:32 Uhr
'Einde kermis als we weg moeten uit binnenstad Zutphen'

De jaarlijkse kermis van Zutphen wordt vandaag weer geopend. Als het aan burgemeester Annemieke Vermeulen ligt, is het de laatste in de binnenstad. Tot onvrede van de kermisexploitanten in de binnenstad.

Neuere Beiträge  Oudere berichten

Anmelden